یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
خودم از تنها چیزی که احساس ضعف میکنم اینه که نتونستم یار مناسب مو پیدا کنم ، تو قضیه عشقی و عاطفی اح ...
دقیقا همین وقتی 15سالم بود فکر کردم خوشبخت ترینم امروز30سالم ولی بدبخت ترینم یه آدم غریبه امروز جوری بهم زخم زبان زد اینقدر وحشتناک بود ک حتی نتونستم گریه کنم منم مشکل شما رو دارم
اصلا تو دادم نیس ، الان هم خودت و با دختر دایی مقایسه میکنی؟ ازدواج کردین؟
بله ازدواج کردیم
شوهرش ازیه خانواده افتضاح وتحصیلات کم و....ولی چنان تعریف کرده وبه تیپ وتاپ وظاهرخونه اش میرسه همه میگن پولدارن و....
ولی حرصم میگیره ازتعریهای الکی
مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣