2777
2789
عنوان

وأي بچه ها يعني راسته؟

1253 بازدید | 41 پست

سلاااام

الان دوستم تو تلگ رام برام يه عكس فرستاد و زيرش نوشته كه اين خانوم از عوامل داعشه و ميره به بهانه قطره فلج اطفال در خونه ها و سم ميريزه دهن بچه ها😱

نوشته اطلاع رساني كنيد

براي شما هم اومده همچين چيزي؟

اگه نيومده مواظب باشيد و فقط مراكز بهداشت واسه واكسن بريد دوستان

گاهی با یک اشتباه نوزده نمیشی صفر میشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يه كدت قبل ميگفتن ايدز منتقل ميكنن، اين شايعه ها هميشه هست، اما كلا احتياط كنيد ،داعش كه دروغه اينم باز ميخوان ترس بندازن تو مردم، كلا درو به روي غريبه باز نكنيد جون پير ساده راه راه هر چي قطره هم وقتي بر فرض بچه رو ميبريد درمانگاه ديگه گول نميخوريد

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

اوووووه ماشاالله به هموطنان تخیلیییی خودمون واقعا قدرت تخیل اینا رو هیچ کس نداره

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

امیدوارم فلج اسهال بگیرن   

به بچه ها هم رحم نمیکنن  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

مگه فلج اطفالو میان در خونه میدن الان بهداشت میده ک

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)