2777
2789
عنوان

وأي بچه ها يعني راسته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 41 پست

آخه الان دیگه همه خونوادها روشن ان.دیگه به این راحتی گول نمیخورن.این پیام با این مضمون خیلی وقته دست به دست میشه

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتياط كه هميشه لازمه اگر هم باشه بيشتر كلاه برداري هست اين قطره فلجو من چند سال پيش شنيدم ايدزو انتقال ميدن، كلا چرت و پرت بعضيا از مردم ازاري لذت ميبرن

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

امیدوارم فلج اسهال بگیرن     به بچه ها هم رحم نمیکنن    

جديدنگير كتي جونم فرزندم

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

من البته حدس ميزنم يكي با خانومه لجه عكس بيچاره رو اينجوري پخش كرده

دقيقا همينه

جوک میگی؟ 

نه معلوم نیس   

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

راست نیست خابیدع 😂😁😁😁

شمام بخابید دیر وقته

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  
بابا معلوم نیست کی با این بنده خدا مشکل داشته عکسشو پخش کرده با این عنوان وگرنه اطلاعات که تا الان د ...

منم اول خواستم عكسشو بزارم دلم سوخت براش ،،،، خيلي قيافه ي دلنشين و مثبتي داره

گاهی با یک اشتباه نوزده نمیشی صفر میشی