2777
2789
عنوان

وأي بچه ها يعني راسته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 41 پست
😱 اي بي تلبيت

منظورم مردم شهر بود که خابیدن😁

منحرف

بخاب پیش پیش

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داعش همچين استراتژي نداره. خيالت راحت

اره داعش اهل این قرتی بازیا که نیست 😒

خداجون خودت فسقل خان تو دلمو مواظب باش😍🙈 مرسییی ************************** خدا جونمممممم ،میگمااا مرسییی که هوامونو داری اللهم صل علی محمد واله محمد وعجل فرجهم😍🙌🏼🙏🏼
پس شماها نديدين؟؟؟

نه ، من تو عمرم يه بار گول خوردم، يه دختر با كارتو و اين چيزا اومد دم خونه گفت ده تومن بدين يه دفترگه ميدن شركت فلان قصدش تعاوني محصولاته بعد يه دفترچه ميدن بهتون يه فروشكاه اعلام ميكنن از بيست تا فلان درصد تخفيف ميدن ، منم گفتم ده تومن چيه اما بعد خبري از دفترچه نشد البته به من گفت فلان پاسكاه زنگ بزن مجوز داريم ، منم زنگ زدم تاييد كردن، شماره هايي كه دادن كلا نابود شدن،اوني كه تو پاسگاه جواب داد برام حل نشد زنگ زدم بعدش گفت نه ما اصلا همچين جيزي نشنيديم

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بعد استارتر.شما در خونتو بزنن بگن بچتو بیار قطره بندازیم دهنش..واقعا بچتو میاری؟؟

نميدونم

يوقت جوگير شم بگم چه وزير بهداشتي داريم به به

چه إمكاناتي دارن بهمون ميدن و ........😂

گاهی با یک اشتباه نوزده نمیشی صفر میشی

اخه از کی تا حالا به بچه ها دم خونه قطره فلج اطفال میدن 

هر بچه ای یه تاریخی نوبت قطره و واکسنشه که باید بره بهداشت و پرونده رو‌برسی کنن که نوبت قطرش باشه اونوقت میان دم خوپه ها ردیفی قطره دهن بچه ها میریزن بدون توجه به سن و نوبت واکسن 

اخه هر چیزی که میشنوید پخش نکنید 

اونوقت میگی احتیاط بکنیم بد نیست 

😐

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

عجب نظراتي بچه ها ميدن😂

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.