2777
2789

سلام خانوما، من یک سال اقدامم مشکلی ندارم و با این وجود باردار نمیشم، بیاید با هم کمک کنیم که یه راهی پیدا شه

از استرس نیست!؟ 

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از پیاز درمانی و سیاه دانه و عسل استفاده کن.اگه بی دلیله باردار نشونتون به لطف خدا حتما باردار میشید.روششو بزن همین نی نی سایت تاپیکش میاد.خدا خیر بده اون خانومو.منم واسه بچه دوم بی دلیل باردار نمی‌شدم.استفاده کردم همون ماه باردار شدم

از پیاز درمانی و سیاه دانه و عسل استفاده کن.اگه بی دلیله باردار نشونتون به لطف خدا حتما باردار میشید ...

من تازه عضو شدم برام اصلا درست تایپیک باز نمی کنه میشه لطفا یکم توضیح بدی راجع بهش؟

عزیزم پیج فلورا تاجیک رو فالو کن علتش دو میفهمی .آدرسشbardari-flora

منم اینو شنیدم همشهری مونم پیج ش رو دنبال کرده بود باردار شده.انگار یک سری پرهیزها ویک سری توصیه ها دارن ک رعایت میکنی ک طبیعی باردار میشی.

[QUOTE=343904408]من تازه عضو شدم برام اصلا درست تایپیک باز نمی کنه میشه لطفا یکم توضیح بدی کلا دقیق یادم نیست چون زمان دقیق میخواد ولی کلیاتش اینه که عسل طبیعی و سیاه دانه رو قاطی میکنی یا خرما.به خدا دقیق یادم نیست .بعد هر روز باید بخوریش ناشتا یه کم.پیلز درمانی هم که دوتا پیاز زرد و میجوشونی بعد ابشو باید بخوری.بزن گوگل برات میاره احتمالا.ببخشید که دقیق یادم نیست

[QUOTE=343904408]من تازه عضو شدم برام اصلا درست تایپیک باز نمی کنه میشه لطفا یکم توضیح بدی کلا دقیق ...

مرسی عزیزدلم خیلی هم لطف کردی، یه کلیاتی فهمیدم ازش، حتما این ماه اینکارو می کنم، ایشالا بچه هات سلامت باشن