2777
2789
عنوان

خانم های شاغل لطفا بیاید

358 بازدید | 38 پست

سلام 

میشه لطفا هرکی مزایا و معایب شغل خودشو بگه.

نمیدونم احساس میکنم اگه یه شغل دیگه داشتم حالم بهتر بود شاید مسیر اشتباه رفتم. 

برای کسایی که میخوان انتخاب رشته کنن در آینده هم خوبه. بدونن حداقل با چه چالشایی درگیر میشن.

استاد تغییر باشیم نه قربانی تقدیر ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منو داری از توی ماشین که دارم برمیگردم خونه.. یعنی تا الان سر کار بودم..

معایب از شش صبح که بیدار میشم یا هفت.. هست تا شش عصر سر کار .. منو همسرم با هم

فقط شش عصر تا فردا شش صبح برای خودمونه.. که نصفش ادم خوابه..

مزایااااااااا. حقوق ها عالی ..مزایا توپ.. و.....

اگه مزایا رو نداشت هیچوقت این همه سر کار نمیبودم..

اول از خودم شروع میکنم شغلم کارشناس آزمایشگاس. تو کارخونه کار میکنم. مزایاش اینه استرس شغلی کمه. با مردم زیاد در ارتباط نیستم. ساعت کاری مشخصی دارم. امنیت شغلی دارم. سرویس ایاب و ذهاب.

معایبش اینه که بیشتر وقتا سرپام. حقوقم اداره کار یعنی اونطور که باید جای پیشرفت ندارم. واسه مرخصی و این چیزاهم سخت مرخصی میدن.

معلممبراي خانم عاليهروزي 4 ساعت كاري هست در ايام مدرسهفرصت زياد ميمونه كه در خدمت خانواده باشيماما ب ...

معایب کارتونم لطفا بگین

من معلمم 

مزایا : دیگه نهایتا ۱ ظهر خونم البته شیفتم چرخشی و این باعث میشه یکم نظم زندگی بهم بریزه 

جایگاه اجتماعی داره 

معایب :کار با بچه ها واقعا سخته و صبر ک حوصله خیلی خیلی زیادی میخواد هرکس مادره می دونه گاهی تحمل شیطنت یک دونه بچه خودش را نداره چه برسه ۳۵ ۳۶ تا بچه که از قضا جدیدا خیلی زبون دار و شیطون شدن

ساعات کاری به نظر کم میاد در حالی که باید تو خونه آزمون و تکلیف طراحی کنی دفتر کلاسی پر کنی آمار بگیری برگه تصحیح کنی کلیپ آموزشی پر کنی کاردستی و ابزار کار درست کنی  طرح درس بنویسی و مطالعه کنی تا تدریس روز بعد رو آماده کنی چون اگر یک ثانیه بی برنامه باشی کلاست میره روی هوا 

پوشه کار بچه ها را باید مرتب کنی گاهی مجبوری بیاری خونه و کلی تایم بذاری 

معمولا تو هر کلاس والدین پرتوقع هست که مجبوری باهاشون چالش داشته باشی 

به نسبت اینکه سر و کله زدن با بچه ها سخته و واقعا آدم رو فرسوده می کنه حقوقش هم کمه

معایب کارتونم لطفا بگین

فرهنگی ام ،مدیر مدرسه ام .مزایا ارباب رجوع هام و طرفهمام پاکترین قشره .وجدان کاری خیلی مهمه برام .من به حقوقم قانع ام .درسال یکماه مرخصی دارم 

چقدر عالي و كامل گفتي من يادم رفت توي معايب بگم كه ميرزا بنويس هستيم

😂😂 دوتا گوش شنوا که یک جریان رو از ۳۵ نفر میشنوی 

تازه از معایب دیگه اینه که معتاد میشی با اینکه در حد روانی شدن عصبانی میشه از دستشون چند روز نبینی شون دلت تنگ میشه براشون 🤦‍♀️