2777
2789
عنوان

خانم های شاغل لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 38 پست
من معلمم مزایا : دیگه نهایتا ۱ ظهر خونم البته شیفتم چرخشی و این باعث میشه یکم نظم زندگی بهم بریزه جا ...

فکر کنم تازه کاری  آخه مامان من معلمه طرح امتحان و تصحیح و .... همه رو تو مدرسه انجام میده ، مثلا زنگ تفریح یا اون چیزای دیگه هستن اسمشون رو دقیق نمیدونم طرح درس و اینا رو از قبل آماده داره 

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم تازه کاری آخه مامان من معلمه طرح امتحان و تصحیح و .... همه رو تو مدرسه انجام میده ، مثلا زن ...

بله من تازه کارم طرح درس آماده زیاد هست ولی من خودم می نویسم اونم چندتا کلیپ متفاوت می بینم و یک طرح درس می نویسم یا تکلیف و ازمون آماده زیاد هست ولی من بر اساس کلاس خودم طراحی می کنم اتفاقا دخترعموی خودم معلم سابقه داره گفت تو خودت رو خیلی اذیت می کنی ولی خوب واقعا نمی تونم دوست دارم همه چیز بی نقص باشه از مشکلات کمال گرایی ☺️

مگه هر روز قبل مدرسه باید طرح درس بنویسی وهمه ابزار اموزشی ها هم با خودته؟

ننویسی هم باید بدونی میخوای چیکار کنی و چطوری درس بدی بله ابزار رو خودم تهیه میکنم چون روستا درس میدم و منطقه محروم هست مدرسه هیچی نداره ابزار مجبورم یا بخرم یا درست کنم 

بله من تازه کارم طرح درس آماده زیاد هست ولی من خودم می نویسم اونم چندتا کلیپ متفاوت می بینم و یک طرح ...

عریزم انشالله که موفق باشی و بهترین تدریس رو داشته باشی ، مادر منم اینایی که آماده داره رو خودش نوشته ولی از سالای قبل

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

چه پایه ای هستید ؟ من دوم تدریس کردم طرح درس هام تو پوشه کارمه مدرسه ولی هر کمکی میخوای اگر ازم بربی ...

ازه منم طرح درس دومو میخام 

میشه یه خلاصه ای از طرح درس نویسی دوم در خصوصی بهم بگین

من دبیر غیر انتفاعی هستم 

بدی که داره 

ولی خوبیش اینه که کلا من عاشق تدریسم 

با بچه ها بودن خیلی بهم انرژی می‌ده 

البته من هر روز هفته از هفت و نیم تا دو و ربع سر کلاسم 

بدیش هم اینه که چهار ماه حقوق نداریم