یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مشکلی نداشتی قبلا مثل تنبلی و کیست و دفعه اوله اقدام میکنی، آره باردار میشی
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد.... مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
رژیم وتغذیه هم از چندماه قبل رعایت کردی واسه پسر؟؟؟
من روز تخمک گذاری بود ولی دختر شد به شیطونی یه پسر😁😁😁
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد.... مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
شما همون یبار رابطه شدین میخواستین نینی پسر بشه ؟
من ناخواسته بود، یه دفعه از دستمون در رفت🤭بعد رابطه هم قرص اورژانسی خوردم و زعفرون و... ولی بعدش که فهمیدم باردارم حساب کردم درست روز تخمک گذاری بود😁😁😁آخه منم منظمه روز 13 سیکل تخمک گذاریمه
من ناخواسته بود، یه دفعه از دستمون در رفت🤭بعد رابطه هم قرص اورژانسی خوردم و زعفرون و... ولی بعدش که ...
اصلا همینکه تونسته از قرص و زعفرون نجات پیدا کنه یعنی خیلی دختر قوی و شیطونیه 😂
سلامت باشه 💞✨
درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه