2777
2789
عنوان

نمیدونم چکار کنم

67 بازدید | 11 پست

بچه ها پریشب باز توسابقه گوگل شوهرم دیدم همون فیلما نگا میکنه بخدا موندم چکار کنم کسی یچی بگه دلم اتیشه.برااینکه بفهمید قضیه چیه تایپکای قبلیمو ببینید بزور دستام داره مینویسه 

چه فیلم هایی

شوهرم گ...ی سه سال پیش کلی چت واینا دیدم ازش وراب..ط بامردا. بعداز قسم وقول وقرار وکلی التماس موندم وگف هیچ حسی نداره ب این چیزا همش هوسه والکیه الان باز دیدم ازاین فیلم نگامیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیز .تاپیک قبلی رو خوندم اون که تکلیفش مشخصه ....علنا گفته گرایشش چیه و شما رو نمیخاد شما هم ا ...

اخه خیلی بهام خوبه همیشه حرفای عاشقونه میزنه هیچ هیچ کم وکسری ندارم از همه لحاظ خوبیم ولی چرا میره سمت این چیزا نمیدونم

اخه خیلی بهام خوبه همیشه حرفای عاشقونه میزنه هیچ هیچ کم وکسری ندارم از همه لحاظ خوبیم ولی چرا میره س ...

از مشاوره حرفه ای کمک بگیرید 

به هم دیگه کمک کنید 

جلسات مشاوره رو کامل باهم برید 

انشالا درست میشه 

فقط مشاوره خوب پیدا کن ترجیحا آقا باشه 

بعد از یک سال اگر حالت خوب نشد زندگیت عادی نشد شک نکن و جدا شو 

بچه ذاری؟

رابطه خودتون چطوره ؟ چند بار در ماه هست؟ شما کامل ار ضا میشید؟

شوهرم گ...ی سه سال پیش کلی چت واینا دیدم ازش وراب..ط بامردا. بعداز قسم وقول وقرار وکلی التماس موندم ...

از روانشناس کمک بگیرید بنظرم

اگه دوست نداری بفهمه از روانشناس اینترنتی کمک بگیر

عزیزم بعد سعی کن به خدا نزدیک ترش کنی 

و غیر مستقیم از بدی اینکار بهش بگو

از روانشناس کمک بگیرید بنظرمعزیزم بعد سعی کن به خدا نزدیک ترش کنی

خودش اهل قران وروز ونماز خیلی مهربونه چقد ب دیگران کمک میکنه اصلا ب کسی بگم فلان اینطوره صدمه میزنن بخدا

از مشاوره حرفه ای کمک بگیرید به هم دیگه کمک کنید جلسات مشاوره رو کامل باهم برید انشالا درست میشه فقط ...

رابطمون خوبه هفته ای سه بار شایدم کمتر یا بیشتر دوتا بچه دارم