2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این بار چندمه که میشنویم یکی تو سایت کلاهبرداری کردنه

تقصیر خودشونه که اعتماد میکنن!!

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

من اینجا ۳ میلیون به حساب یه نفر واریز کردم حالا اسمشو نمیارم ولی من واریز کردم چون احتیاج داشت برام ...

چندوقت پیش بود این ماجرا؟

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

خب پ اگ درخواس داد قبول کنی ،😝😝🙋

نه 😱

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

ب همون دلایل قبلی یک هفته تعلیق شد در ضمن نتم ندارم اگ دیدین گم گورم بفهمین،🤣🤣

به امینت بگو بسته بگیره برات😒😂نمک سایت تویی😁😝

دوماهه تقریبا

به نظرم سه تومن دیگه زیاد بود کاربر زن نما هم زیاده

این بار چندمه که میشنویم یکی تو سایت کلاهبرداری کردنهتقصیر خودشونه که اعتماد میکنن!!

هیچ کدوم اندازه اون شخصی نبود که ب بهانه ی مختلف پول میگرفت

بعدش تاپیک عمل بینیش رو زد

:/

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
ب همون دلایل قبلی یک هفته تعلیق شد در ضمن نتم ندارم اگ دیدین گم گورم بفهمین،🤣🤣

سلام همشهری

چطوری یره

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

به امینت بگو بسته بگیره برات😒😂نمک سایت تویی😁😝

اره از صب میگم میگ معتاد نی نی سایت شدی میخوام ترکت بدم،🤣🤣🤣 از اونروز گفتم کاربر معروفا شدم نفر سوم نمیدونم چیشد حسود شد چیشد میگه نرو سایت،🤣🤣

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷