2777
2789

دخترعموی نازنینم😭 هفته بعد جشن عقدشه....چقدر خوشحاله که قراره بالاخره بعد چندسال به یار دلش برسه، بالاخره بدون محدودیت میتونه دوست داشته باشه کسیو

دیشب همه خانواده ماها و خانواده داماد دور هم جمع بودیم یه مهمونی بود....دخترخاله داماد یهو اومد داخل خونه همه با تعجب نگاهش کردن اوایل فقط نشسته بود و هیچی نمیگفت...یهو شنیدم از تو باغ صدای دعوا میاد...رفتم ببینم چیه که یهو صدا ها آرومتر شد....دیدم این دوتا دارن باهم حرف میزنن...گفتم فضولی نکنم و طبیعیه خب فامیلن دارن صحبت میکنن که یهو شنیدم دختره گفت چرا هرچی پیام دادم ، زنگ زدم جواب ندادی😔

نامزد دخترعموم گفت کوری نمیبینی درگیر کارام؟! خب بتونم خودم بعد زنگ میزنم  دیگه اسیر کردی منو تو یکی...یهو دختره داد زد...من نمیدونم تکلیف مارو باید مشخص کنی....منو بی عفت کردی بی آبرو کردی حالا من چه غلطی کنم😭😭😭 چی برم بگم به خانوادم ماه که پشت ابر نمیمونه

اینارو که شنیدم قلبم از جا کنده شد....یعنی چی بی آبرو کرده و بی عفت کرده😭

در ادامه داماد گفت ببند دهنتو...من یلدا رو دوسش دارم خودتو آویزون من کردی....یه شب به دردودلات گوش دادم چیکار کردم مگه؟گناه کردم؟ انگار گناه کردم نباید گوش میدادم...

دیگه نتونستم وایسم اومدم تو خونه حس کردم بش نگم چیا شنیدم درحقش بدی کردم...نمیدونم چیکار کنم میترسم بگم و سر هیچی جنجال راه بیوفته ، خصوصا اینکه میدونم خانوادمون خیلی حساسن😭😭

منظورش چی بوده؟چیکار کردن یعنی؟یعنی چی بی عفت شده؟از کی اینا انقدر باهم راحت شدن....دارم دیوونه میشم😭

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت

نه نری بگیا 

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه

دختر خالش بخاطرش از همه چی‌گذشته .

ممکنه بعدا واسه زندگی‌دخترعموت مشکلی پیش بیاد

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نری بگیا

یعنی شتر ندیدم ندیدم؟؟ اگه واقعا چیزی شده باشه چی!😭

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت
دختر خالش بخاطرش از همه چی‌گذشته .ممکنه بعدا واسه زندگی‌دخترعموت مشکلی پیش بیاد

بابا دختر عموم و پسره ۷ ساله باهمن...اصلا من بچه تر بودم یادمه یبار بامن بیرون اومده بود اینا همو میدیدن😭

تازه یکی دوساله خانواده ها میدونن

یعنی نامزد دختر عموت بهش خیانت کرده ؟ اونم با دختر عخالش ؟

داشت با دخترخالش اینا رو میگف...

نمیدونم چیکار کردن که اینا رو میگف...نمیدونم خیانته اگه هست درچه حدیه

چقدر شبیه رماناستولی مشخص نیست منظورشدن چی بوده شما پی شو نگیری بهتره

اگه بعدا براشون مشکلی پیش بیاد هیچوقت نمیبخشم خودمو😭 که میتونستم حرف بزنمو نزدم از طرفی نمیدونمم داستانشون چیه دقیقا

بابا دختر عموم و پسره ۷ ساله باهمن...اصلا من بچه تر بودم یادمه یبار بامن بیرون اومده بود اینا همو می ...

چی‌بگم واقعا شرایط سختیه .

هم‌نگی بد میشه هم‌بگی بد میشه

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

و اقعا با ید بگی 

۱ از هم کار ها من این‌جوری شد بهش نگفتن بعد که حامله بود با چشم‌خودش د ید  طلاق گرفت 

همیشه می گفت همه می دو نستن کا ش بهم می گفتن تو اوج جوونی با ۱ بچه مطلقه نشم 

هم به خو دش بگو هم به ۱ بزر گ تر ولی اول خو دش باید بدو‌نه 

اگه بعدا براشون مشکلی پیش بیاد هیچوقت نمیبخشم خودمو😭 که میتونستم حرف بزنمو نزدم از طرفی نمیدونمم دا ...

خب اومدیم واونطور که شما فک میکنی نبود و شماهم رفتی گفتی بعدش میخوای چیکار کنی؟

دختر خاله تون ۶ سال با این پسر بوده به طبع ممکنه از یه سری رمزو رازای این آقا باخبر باشه ۶ سال اگر اشتباه نگفتم رقمو زمان کمی نیست برای شناخت

جدای ازاینکه اون دختره کاملا درجریان ماجرای نامزدی وعقد آقا پسرهست اگر میخواست کاری کنه تو همون سالا میکرد واین ازدواج رو به هم میزد اگر چیزی بینشون بوده

اگر میخوای از اون دختر یا خود آقا داماد بپرس  که حتی اگر حقیقت هم داشته باشه ممکنه خودشونو بزنند به اون راه

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم