2777
2789
عنوان

خواهشا جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 23 پست
آزمایش سل فری دادم از آمینو سنتز بخاطر زیسک سقط ترسیدم گفتن 2هفته دیگه جوابش میاد تا دوهفته از استرس ...

عزیزم استرست طبیعیه. بهرحال پاره وجودته اما شما تا وقتی جوابت بیاد فرض رو باید بزاری رو سالم بودنش و لذت وجودش رو ببری چون به احتمال زیاد سالمه. استرست واسه بچه هم خوب نیست. اميدوارم این دو هفته آرامش داشته باشی و دو هفته دیگه هم خبر خوب بهمون بدی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این سونوها و آزمایش‌ها هم فقط شده استرس و بلای جون مادرا منم کم نکشیدم عزیزم اصلا نگران نباش، م ...

منم همینطور.  دور و برم امینیوسنتز زیاد رفتن و همه سالم بودن اما اگر دکتر تشخیص میده باید داد.

عزیزم استرست طبیعیه. بهرحال پاره وجودته اما شما تا وقتی جوابت بیاد فرض رو باید بزاری رو سالم بودنش و ...

مرسی عزیزم از دلداریت الان چند تا خانواده فقط درگیر این ان تی من هستم 

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو
عزیزم منننننننننن نگران نباش من با عدد ان تی 3.5 و رویت نشدن تیغه بینی  بچم خداروشکر سالمممم ...

قربونت برم خدا برات حفظش کنه بخدا اینقدر خوشحال شدم خدا همیشه شادت کنه عزیزم شما اکو قلبم رفتین گفت  خطر بیماری قلبی هم داره حتی اگه سندرم نداشته باشه

قربونت برم خدا برات حفظش کنه بخدا اینقدر خوشحال شدم خدا همیشه شادت کنه عزیزم شما اکو قلبم رفتین گفت ...

فدات ممنون

آمنیوسنتزم دادم برای سندروم 

آره گلم اکوی قلب جنینم رفتم اونم خداروشکر سالم 

از هیچی نترس مطمئن باش سالمه به امید خدا

فدات ممنون آمنیوسنتزم دادم برای سندروم  آره گلم اکوی قلب جنینم رفتم اونم خداروشکر سالم  ...

انشالا منم سل فری رفتم نمیدونم دیگه تا چه حد میشه به نتیجه اش اطمینان کرد