2777
2789
عنوان

خواهشا جواب بدید

308 بازدید | 23 پست

خانوما تو رو خدا هرکی اطلاعاتی داره بگه کیا با ان تی بالا تو غربالگری بچه شون سالمه دارم از غصه دق میکنم😢😢

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله اینقدر ترسوند گفت بهتر دعا کنی سقط بشه 😢😢😢😢

بعضی دکترا واقعا نمیدونن چطور باید با مراجعشون برخورد کنن طرف با امید میاد تو مطب حالا چیزی هم نیستا چنان بیچاره رو بهش استرس وارد میکنن چیزی هم نباشه با این حجم استرس قطعا یه مشکلی پیدا میکنن

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
بعضی دکترا واقعا نمیدونن چطور باید با مراجعشون برخورد کنن طرف با امید میاد تو مطب حالا چیزی هم نیستا ...

آخه من شنیدم تا 3طبیعیه نمیدونم چرا دکتر ایشون اینطوری گفته...اونم فقط با سونو...

آخه من شنیدم تا 3طبیعیه نمیدونم چرا دکتر ایشون اینطوری گفته...اونم فقط با سونو...

آزمایشم دادم طبیعی بود ریسکم شده بینابین 1به 750ولی گفت همین سونوگرافی برای ما معیاره حالا خوبه دکتر رییس بیمارستان بود

الهی ایشالا به حق همین اذان مشکلی نباشه و نینیت سالم باشه.آزمایش باید بدی اون دیگه صد در صده

قربونت برم تو رو خدا واسم دعا کن شب روز کارم شده گریه

برای دو تا از دوستهای منم این اتفاق افتاد. یکی رفت امینیوسنتز یکی نرفت. الان جفتشون بچه هاشون بدنیا اومدن. جفتشون دختر. یکی سه ماهه. یکی ده روزه. جفتشون خوشگل و ناز و سالم. شما هم اگر ریسک رو بالا نشون داده برو امینیوسنتز. اینکه دعا کنی سقط بشه که نشد راه حل. احتمال اینکه بچه سالم باشه بیشتره اما برای احتمال خیلی کمی که بوجود نیاد میرن امینیوسنتز. این استرس رو خیلی ها پشت سر گذاشتن. 

الان گویا یه آزمایش خونی هم هست که 99 درصد درست نشون میده اما امینیوسنتز چون آزمایش ژنتیک هست صد در صد درسته.  شما هم پیش یه دکتر دیگه برو اگر اونم گفت ریسک بالاست برو یکی از این دو آزمایش.  اگر نه که بعد غربالگری دوم مشخص میشه نیاز به این آزمایش ها هست یا نه

الان گویا یه آزمایش خونی هم هست که 99 درصد درست نشون میده اما امینیوسنتز چون آزمایش ژنتیک هست صد در ...

آزمایش سل فری دادم از آمینو سنتز بخاطر زیسک سقط ترسیدم گفتن 2هفته دیگه جوابش میاد تا دوهفته از استرس عمرم تموم میشه