2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیرین برو شیرین بیا مثل ی مهمون برو مث ی مهمون برگرد با شوهرت برو با شوهرت برگرد الکی هعی پانشو برو انجا   پانشو ب کار کردن و کلفتی . 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

عین یه مهمون رفت و آمد کنن تا کوزت اون خانواده نشن 

وظیفه شون نشه که کارهای اونارو انجام بدن و احترامشون سرجاش بمونه

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
شیرین برو شیرین بیا مثل ی مهمون برو مث ی مهمون برگرد با شوهرت برو با شوهرت برگرد الکی هعی پانشو برو ...

موافقم فکر کن دوست هستند ولی صمیمی نیستند.به همون اندازه توقعات متعادل میشه

فقط و فقط رسمی رفتار کردن 

تحت هیچ شرایطی لباس راحتی نپوشیدن  تو مسائل خانوادگیشون دخالت نکردن و اظهار نظر نکردن از مسلئل خصوصیت حرف نزدن  و اگه سوالی پرسیدن با لبخند رد کنی و جواب ندی  

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

منی که تجربه از این مورد دارم بهت میگم هیچوقت هیچ‌وقت به حدی خوبی نکن که فکر اشتباه بکنن فکر کنن وظی ...

قربونت من امروز سالگرد ازدواجم هست یازدهمین سال.تا کاری رو ازت نخواستن انجام نده یه جورایی پیشقدم نشو

بدون اجازه گرفتن تو آشپزخونه و اتاق‌ها نرو در یخچال و اصلااااااا باز نکن آب هم خواستی به شوهرت بگو بیاره 

وقتی میخوایی سفره بیاری یا جمع کنی بپرس فلان چیز و از کجا بردارم یا کجا بزارم 

جوری که انگار برای اولین باره اونجا میری 

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

بدون اجازه گرفتن تو آشپزخونه و اتاق‌ها نرو در یخچال و اصلااااااا باز نکن آب هم خواستی به شوهرت بگو ب ...

اینکار شدنی هست حداقل برای من نقطه ضعف مادرشوهر م بد طینتم اینه