2777
2789

سلام خانما من یک هفته اس اقدام کردم.ازدیروزظهر لکه بینی داشتم اولش خونی بودبعدقهوه ای شد به اندازه دوبندانگشت قهوه ای شد نوار تا امروزصبح.از امروزانگارداره قطع میشه صورتی کمرنگ شده.علائم پریودم دارم.دیرورعصربی بی گذاشتمولی یه مارک خیلی نامعروف که منفی بود.الان اندازه خیلی کم لک صورتی میبینم.اندازه یه عدس بلاتشبیه.به شوهرم گفتم شایدعلائم بارداری باشه.حالاشب میخوایم بریم شهربازی میگه نه نمیخوادبریم اگرم بریم تو نباید هیچ بازی کنه ترسیدن برای زن باردار ضررداره میگم خب بازی هایی میرم که کمترترس داشته باشه میگه نه ضرر داره...حالا دوتا سوال دارم اول آیاممکنه باردارباشم؟کسی بوده مثه من باشه

دوم اینکه شهربازی برای بارداری ضررداره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا واجبه بری شهر بازی ؟

آخه با خانواده ها و کلی آدم میخواستیم شام برین پارک قرارشد بریم شهربازی..بعدم شوهرم خیلی کم پیش میاد یه روزخونه باشه شاید سه چهارماه یه بار الان یه ساله میخوادمنو ببره هنوزنبرده

عزیزم باردار هم باشی توی این روزای اول. هیچیش نمیشه نترس از الان که نمیدونی. حساسی بعدا میخوای چیکار کنی وقتی باردار باشی و ماهت بره بالا

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙
8 شهریور موعدمه البته هرماه 5 6 روزمیافته جلو یعنی باید این ماه 28 یا29 باشه نزدیکی پنج شنبه هفته پی ...

پس کاری به مارک بی بی چک نداره کلا زود گذاشتی اگرم مثبت بود شاید نشون نمیداد زمان نزدیکیت با تخمگ ذاریت هماهنگ بوده ؟ خودت اقدام بع بارداری کرده بودی دیگه ؟ من که میگم برو خوش بگذرون بچه و رحم سالم با این چیزا چیزیشون نمیشه اونایی که میبینی تو سه ما سقط دارن دور از جونت طفلی بچه مشکل کروموزومی داره که خود بدن پسشون میزنه ، اگه هم ضعف از رحم باشه دکتر استراحت میده 

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی
عزیزم باردار هم باشی توی این روزای اول. هیچیش نمیشه نترس از الان که نمیدونی. حساسی بعدا میخوای چیکار ...

شوهرم حساسه دیونم کرده بابا میگم ترسی که یهو باشه شاید ضرر داشته باشه نه اینکه من دلم میخواد هیجان داشته باشم خودم برم به استقبالش😭

آخه با خانواده ها و کلی آدم میخواستیم شام برین پارک قرارشد بریم شهربازی..بعدم شوهرم خیلی کم پیش میاد ...

عزیزم برو شهر بازی ولی سوار وسیله ها نشو ، امکان داره باردار باشی