2777
2789
عنوان

حتی دیگه نمیشه به ترب هم اعتماد کرد

368 بازدید | 17 پست

از اپلیکیشن ترب سفارش دادم گفتم ایرانیه دیگه معتبره قطعا میفرستن یه هفته س سفارش دادم و هنوز نرسیده 

الان میبینم یدونه کد رهگیری بهم داده که نامعتبره 

رفتم تو سایت فروشگاه میگه فروشگاه نامعتبره و غیرفعال شده 

الان من چیکاار کنممم 

پولمو چجوری پس بگیرم 

وای اعصابم خورد شدهه

چیکار کنم بنظرتون؟پولمو اصلا میشه پس بگیرم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد بود

███ فرشته عذاب    🇸🇾 Sirya -----> 🇮🇷 IR    ‌‌ ‌                 ‌   أَعْدَدْتُ لِکُلِّ هَوْلٍ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ وَ لِکُلِّ هَمٍّ وَ غَمٍّ مَا شَاءَ اللَّهُ وَ لِکُلِّ نِعْمَةٍ الْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لِکُلِّ رَخَاءٍ الشُّکْرُ لِلَّهِ وَ لِکُلِّ أُعْجُوبَةِ سُبْحَانَ اللَّهِ وَ لِکُلِّ ذَنْبٍ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ وَ لِکُلِّ مُصِیبَةٍ إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ وَ لِکُلِّ ضِیقٍ حَسْبِیَ اللَّهُ وَ لِکُلِّ قَضَاءٍ وَ قَدَرٍ تَوَکَّلْتُ عَلَى اللَّهِ وَ لِکُلِّ عَدُوٍّ اعْتَصَمْتُ بِاللَّهِ وَ لِکُلِّ طَاعَةٍ وَ مَعْصِیَةٍ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ   . اللَّهُمَّ اجْعَلْ صَلَوَاتِ مَلَائِکَتِکَ وَ حَمَلَةِ عَرْشِکَ وَ جَمِیعِ خَلْقِکَ وَ سَمَائِکَ وَ أَرْضِکَ وَ أَنْبِیَائِکَ وَ رُسُلِکَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
بانک لباس

تو گوگل بانک لباس رو سرچ کن ببین چیزی ک سفارش دادی تو سایتشون هست یا نه بعد مثل عکسی ک فرستادم معمولن پایین سایت شماره تلفن و آدرس میدن پیدا کن بهشون زنگ بزن

[QUOTE=343861408]تو گوگل بانک لباس رو سرچ کن ببین چیزی ک سفارش دادی تو سایتشون هست یا نه بعد مثل عکسی ک فرستادم معمول ...[/QUOTE

اره سرچ کردم سایتشون بالا نمیاره تماس گرفتم گفتن پیگیری میکنیم

مرسیی