2777
2789

غذاهای خونگی چیا درست میکنید براش به جز غذا خشک که خیلی خوشش بیاد؟

من ۳ ساله گربه دارم بوقلمون و سیبزمینی و نخودفرنگی رو میکس میکنم واسش خیلی دوست داره

ماهی و گوشت قرمز هم میخوره اما بیشتر مرغ و بوقلمون

چیا درست میکنید شما براشون؟

من آیینه تو هستم...

اوخیییی 

عکسشو نمیذاری؟

وقتی تو زندگی کسی نبودین و صرفا فقط داستانشو شنیدین و تو عمق ماجرا نبودین لطفا قضاوت نکنید... پشت همه ی این کاربری ها یه آدم نشسته، گاهی خوشحال گاهی ناراحت گاهی خسته گاهی تنها... حواسمون باشه چی میگیم 🥹🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بالای ۱۲ تا گربه غذا رسانی دارم

ترکیب مرغ و هویج و سیب زمینی ابپز 

ترکیب گوشت چرخ شده و ماکارونی یا برنج ابپز 

ترکیب مرغ و کدو و برنج ابپز شده 

بدون ادویه میدم یهشون😊😊

همشون کربه های ازاد هستن و خیلیاشون تو حیاط مونن یا موقع شام که میشه میدوئن میان دم در خونمون من براشون غذای خشک هم میخرم بعلاوه کنسرو های اماده گربه

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
من بالای ۱۲ تا گربه غذا رسانی دارمترکیب مرغ و هویج و سیب زمینی ابپز ترکیب گوشت چرخ شده و ماکارونی یا ...

عزیزم چقدر خوب خدا خیرت بده

اگه غذاهای دیگه ای هم بلدی ممنون میشم بهم بگی

من آیینه تو هستم...

یادم رف 

بهشون ماست پروبیوتیک هم میدم برا گوارششون خوبه

تو هفته یبار تخم مرغ ابپزم میدم  سفیدش میگن خیلی براشون خوبه ولی مث اینکه یکم چربه برا همین زیاد نمیدم

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
حالت سوپ خیلی سفت میکنی،یا کاملا جامد؟

سوپ باید نه خیلی غلیظ باشه ته زیادی رغیق من میزارم رو گاز با شعله کم قشنگ مرغ لعاب میندازه..

خیلی غلیظ درست نکنین ابکی باشه که گربه ها ددس دارن بخشی از اب مورد نیاز بدنشون با غذا تامین شه..

من گاهی یکم نرمه نون تو سفره روهم اضافه میکنم به سوپشون موقعی که میخوام براشون غذا ببرم ک قشنگ سری شن

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
یادم رف بهشون ماست پروبیوتیک هم میدم برا گوارششون خوبهتو هفته یبار تخم مرغ ابپزم میدم سفیدش میگن خی ...

مالت هم بهشون بده عزیزم 

میدونی من الان نگران شدم دیروز داشتم مقاله میخوندم نوشته بود ویتامین D رو فقط با روغن ماهی و جگر گوسفند یا گاو میگیرن گربه ها منم روغن ماهی بهش نمیدم جگر هم که خوب نیست حالا موندم میخوام ببرمش دامپزشکی

من آیینه تو هستم...
من ماهی،مرغ و هویج ماست پروبیوتیک بوقلمون و بعضی وقت ها گوشت میدم ولی بدون ادویهکدو نمیخوره

عزیزم داخل میکسر میریزی مثل بستنی گربه میشه؟

منم بدون ادویه همیشه میدم

من آیینه تو هستم...