2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید دعوام نکنید فقط💔

| مشاهده متن کامل بحث + 18124 بازدید | 372 پست
اسی مادرت چند ساله فوت شده؟شغلت چیه

95 فوت شد 

تو یه کارخونه ای ،کار بازار یابی و تبلیغاتشون بم دادن

اگر میخوای بدونی تو خونه ای درموردت خوب میگن یا نه ببین بچه اون خونه باهات چطوره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرت پسرامیان بادخترایی که باهاشون رابطه ی نامشروع دارن وبه همسری انتخاب میکنن این وسط فقط دختراض ...

آخه دختر داییم با دوست پسرش ازدواج کرد

اگر میخوای بدونی تو خونه ای درموردت خوب میگن یا نه ببین بچه اون خونه باهات چطوره 

خیلیا میگن پسری ک باهاش رابطه داشته باشی عین دستمال میندازه دور فلان ولی من خیلیارو دیدم ک رابطه داشتن پسره سر هر قرار فقط ده میلیون دسته گل رز و بهترین رستورانا می‌برد دختره رو تاج سرش میزاشت اخرشم ازدواج کردن دختره رو ببینی ترست میگیره از در تو نمیاد اینقد تپل و چاقه براش امسال برج میلاد تولد گرفته بود پسره.  همه پسرام اینطوری نیستن بستگی ب ذات داره خیلی دخترام بلدن چجوری طرفو بگیرن تو چنگشون ب سیاست برمیگرده

ببین عزیز اینا هیچ ربطی نداره اون پسر هم عقلانی نبوده کارش الان ادمارو نمیشه شناخت اینقد زود از سرما ...

مهر طلبی چرا میاد

خیلیا میگن پسری ک باهاش رابطه داشته باشی عین دستمال میندازه دور فلان ولی من خیلیارو دیدم ک رابطه داش ...

من مثلا میخواستم اینجور دختری باشم😂😂😑😑😑کاملا مهندسی معکوس شد

خیلیا میگن پسری ک باهاش رابطه داشته باشی عین دستمال میندازه دور فلان ولی من خیلیارو دیدم ک رابطه داش ...

اینا نگو خدایی این اسی بچس فک میکنه الان طرف میاد میگیرش اگ صبر کنه....اون اصن حتی ب زبونیم ب این حرف ازدواج نزده فقط خاسته سواستفاده کنه ک کردا

ب امید رسیدن ب هدفم.  
اینا نگو خدایی این اسی بچس فک میکنه الان طرف میاد میگیرش اگ صبر کنه....اون اصن حتی ب زبونیم ب این حر ...

ن اصلا منظورم ب این اقا نبود ایشون ک‌ تکلیفش مشخصه این نوع رابطه ایم ک من گفتم کم پیدا میشه ولی خب هست

ای بابازندگی دخترداییت والگوکردی 😒الان بااون عکساوفیلماازت سو استفاده کنه چی؟؟؟

یه بار گفتم بزار صورتمو بپوشونم گفت برا چی مگه میخوام چیکار کنم