2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید دعوام نکنید فقط💔

| مشاهده متن کامل بحث + 18124 بازدید | 372 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها لطفا تهمت نزنید چیزی که نیستید کنارم ،من الان بگم یه پسری هنوز دیت اول و نرفته 10میلیون ریخته به حساب رلش باورتون میشه؟؟منم اگر نمیدیدم باورم نمی شد این یه مثال بودا 

اگر میخوای بدونی تو خونه ای درموردت خوب میگن یا نه ببین بچه اون خونه باهات چطوره 
به خدا گفتم میگه اومده بتیغه

ینی چی من اصلاااا قبول ندارم 

بقیه میگن معامله ولی من میگم ارزش!

وقتی اون اندازه ی زندگی زناشویی ازت سرویس میخاد خودشم باید مردانگیشو بجا بیاره خرج کنه!!! همین خریتت بود ک بی ارزشت کرد اگه از اول ب روش میزدی تکلیفش مشخص بود چرا فقط باید تو ی چیزی از دست میدادی؟؟؟؟

بهرحال ب قول بچه ها ضرر از هر جا بگیری جلوشو منفعته

ولی کنجکاوم میگی زبون بازی چیا میگفت ک اینقد کصخلش میشدی بخدا از حرص مردم از دستت😐💔💔

آخه چطوری راضیت کرد باکره بودنت رو ازت بگیره؟تو چرا به بعدش فکر نکردی؟

فکر میکردم تبدیلش میکنم به شوهر اخه

اگر میخوای بدونی تو خونه ای درموردت خوب میگن یا نه ببین بچه اون خونه باهات چطوره 
چقدر معاینه ی قبل از ازدواج به جا ودرسته الان که دارم فکرشو میکنم

خب الان خودم تو فکر ترمیمم مشخص نیست که

ینی چی من اصلاااا قبول ندارم بقیه میگن معامله ولی من میگم ارزش!وقتی اون اندازه ی زندگی زناشویی ازت س ...

باورت میشه رفیق خودم بی هیچ عذاب وجدانی چند میلیون تیغید تازه نزاشت پسره دستش بش بخوره دست راستش رو سرم

بچه ها لطفا تهمت نزنید چیزی که نیستید کنارم ،من الان بگم یه پسری هنوز دیت اول و نرفته 10میلیون ریخته ...

ببین عزیز اینا هیچ ربطی نداره اون پسر هم عقلانی نبوده کارش الان ادمارو نمیشه شناخت اینقد زود از سرمایت بزنی براشون چه سرمایه مالی چه وجودی وگرنه منم زیاد دیدم طرف دختره اکیپ داشتن با دوستش تلفنی میگفت فقط ی حلقه؟ وقتی اونجوری بش سرویس دادی ایندفعه ی حلقه فقط خریده برات؟؟؟؟ و داشت سرزنشش میکرد 

ن ب ساز تو ک هیچی عایدت نشد ن ب امسال اینا ک ازونور بوم افتادن . همچی باید حد تعادل باشه 

حتما حتما ی تراپیست برو ک مشکل مهر طلبیت حل بشه عزیزم