جمله ای هست ک همینو میگه یادت باشه
پول آدمو عوض میکنه اگه عوض نکنه عوضی میکنه .
نصف همین پسرای لاشی اگه بی پول بودن ازین گوها نمیخوردن چون پولدارن هر کاری دلشون بخواد میکنن از موقعیت سو استفاده میکنن ی زره زبون میریزن دختره میگه هم محبت میکنه هم پولداره دیگه چیزی کم نداره ک فرداش با دل شکسته و مغز افسرده برمیگرده
من نمیگم معیارت پول بود چون مشخصه ک هیچ هدف مالی از جانبش نداشتی ولی فک نکن چون پولداره با شخصیته و اوکیه
دنبال ادمی باش ک متوسطه وضع مالیش اوکیه و معمولیه ولی ادمه شخصیت واقعی داره جنتلمنانه رفتار میکنه تو رو میزاره سرش قیمه قیمه میکنه واست هر کاری میکنه ن این دو زاریا ! لایو میدیدم دیشب پسره خیلییییییی خر پول دوس دختر داشت دختره ساده خیلی دوسش داره با گریه بش میگفت چرا بقیه دخترارو اینقد نگا میکنی پسره خیلی با خنده میگفت اگه ناراحتی چرا نمیری پس چرا الکی میمونی با من ور کونمی!!! دخترم بغض کرده بوده بود میگفت چون دوست دارم بت نگفتم ادم بدی هستی ولی اینقد خیره ب بقیه نگا نکن من دلم کباب شد واسه دختره
پسرا جنبه پول زیاد ندارن میگن مردو موقعی ک شرایط مالیش خیلی خوبه باید بشناسی! اینا پررو میشن هار میشن میگن کیس برامون زیاده
اول ملاکت شخصیت واقعی باشه اونم بعد اینکه واقعا ثابت بشه ادم اگه مثلا با شوهر ایندش ماشینش حتما شاسی نباشه یا تو بالا شهر خونه نداشته باشه نمیمیره ولی حتما از بی محبتی و خیانت و بازی گرفته شدن هر روز میمیره روحش و دوباره زنده میشه نزار با چهار تا جمله خرت بکنن سوارت بشن نزار دیگه این اتفاق بیوفته