2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید دعوام نکنید فقط💔

| مشاهده متن کامل بحث + 18124 بازدید | 372 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه پیام میده خرم میکنه حالش که خوب شد دوباره میره سرد میشه این چه وضعشه

عزیزم این آقاروبیخیال شی خیلی به نفعته توالان مدام استرش میکشی اعصابت خوردمیشه ولی اون راحت زندگیشومیکنه .

دیگه والا با این روحیه ای که من میبینم داری، اگه به اینم وا نمیدادی به بعدی میدادی . چرا میگی سو استفاده ؟؟ خودت خواستی خودت کردی فک کردی شوهر پیدا کردی ؟؟؟ فکر کردی با این کارا وابسته میشه ؟؟ والا الان توی خیابون زنا و دخترا التماس میکنن که بیان همین کارا رو بکنن برای مردا چرا فکر میکنی آپشنه وادادن ؟؟ دیگه به چه زبونی بگه تو برام فقط همینی؟؟ 

پارتنر منم همینجور الان ن جوابم مده ن میزاره زنگ بزنم فورا بلاک از همه جا هم انفالو کردع ازپیچش ب هزار بهونه انداخته بیرون 

الان ک استفادش کردع مگه دختر لاشی ب دردم نمخوره 

همشون همینن 

بعد دوسال یادش افتاده 😂

عزیزم این آقاروبیخیال شی خیلی به نفعته توالان مدام استرش میکشی اعصابت خوردمیشه ولی اون راحت زندگیشوم ...

دقیقا اون الان وضعش عالیه به کار و ایندش فکر میکنه

اگر میخوای بدونی تو خونه ای درموردت خوب میگن یا نه ببین بچه اون خونه باهات چطوره 
کامل باز

آخه چی بگم بهتتت چندماه باهاشی رابطه کامل؟ عقل داری واقعاا نمیگم سرزنشت کنم اما چرا اینکارو کردی اونم با یه مرد ۳۵ساله 

یه صلوات واسه حال خرابم بفرستید، اجرتون با امام حسین 🥺
اره دقیقا فهمیده نقطه ضعفم چیه

اونم مجرده؟

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

دیگه والا با این روحیه ای که من میبینم داری، اگه به اینم وا نمیدادی به بعدی میدادی . چرا میگی سو است ...

نمیدونم اخه گفتم منو برا یه شب میخوای گفت اگر میخواستم بهت میگفتم

اگر میخوای بدونی تو خونه ای درموردت خوب میگن یا نه ببین بچه اون خونه باهات چطوره 
پارتنر منم همینجور الان ن جوابم مده ن میزاره زنگ بزنم فورا بلاک از همه جا هم انفالو کردع ازپیچش ب هز ...

بعد دوسال بهت پیام داده؟

آخه چی بگم بهتتت چندماه باهاشی رابطه کامل؟ عقل داری واقعاا نمیگم سرزنشت کنم اما چرا اینکارو کردی اون ...

نه ندارم به خدا که چسبیدم به این اخه وضعش ظاهرش عالی بود مهربون بود حدود 20روزی میگذره