2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید دعوام نکنید فقط💔

| مشاهده متن کامل بحث + 18125 بازدید | 372 پست

بس کنید حال ادمو بهم میزنید ...آخه آدم با شوهر عقدیش رابطه نباید داشته باشه تا عروسی ...اینکار چیه آخه ...اون بی پدر ک شما رو نمیگیره می‌ره ی آفتاب مهتاب ندیده سلیقه مادرجونش میگیره

مطمئنم زود زود بغلت میگیرم فرزندم🥹♥️🌱♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یه مرد ۳۵ ساله نمیاد یه دختر ۱۸ ساله رو بگیره. اونم دختری سادا مثل شما که بدون محرمیت و هیچ خواسته ای خودتو در اخایترش گذاشتی و هر لحظه عکس خواسته فرستادی تا خودشو تخلیه کنه. مرد واقعیم اگه قصدش ازدواج باشه این چیزا رو ازت نمیخواد. خودتو جمو جور کن

واسه همیشه بذارش کنار 

اره تکراری شدی دیگه چیزی برای ارضاش نداری میره سراغ یکی دیگه باور کندست و پا نزن فایده نداره وارد با ...

اره پاک کردم شاغلم دارم میشم ایشالله کمتر بش فکر کنم کمتر بسوزم اخه خیلی بده همش میگم مثل دستمال داره بام رفتار میکنه

اگر میخوای بدونی تو خونه ای درموردت خوب میگن یا نه ببین بچه اون خونه باهات چطوره 
دقیقا🥲قدر خودشونو نمیدونن برا خودشون ارزشی قاعل نیستن راحت خودشونو تقدیم میکنن ادم واقعا حرص میخوره

اره بخدا خود پسرا هم اگه کسی بخوان ک بش دست نمیزنن🥲

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن  
بخای نخای همینه،عب نداره تجربه شد واست

هوووف خیلی بده قبلا چه دست و پایی میزد که باش برم تو رابطه

اگر میخوای بدونی تو خونه ای درموردت خوب میگن یا نه ببین بچه اون خونه باهات چطوره 
حضوری هم باهاش بودی؟این عتیقه هارو چرا باهاشون میمونین😐

اره،اخه اوایل که نشون نمیداد خیلی پرفکت بود ظاهرش وضعیت مالیش

دقیقا اون الان وضعش عالیه به کار و ایندش فکر میکنه

این ی واقعیته ک پسرا برای ازدواج ی دختر لول بالا از نظر اجتماعی میخان، دلیل نمیشه چون رابطه جنسی برقرار کرده وابستت بشه، تو نباید اینکارو میکردی چون رابطتون بی هدف بود بعلاوه اینکه پسره کلی ازت بزرگتره

اشتباه کردی

الانم دیر نشده ضررو از هرجایی بگیری منفعته

اره پاک کردم شاغلم دارم میشم ایشالله کمتر بش فکر کنم کمتر بسوزم اخه خیلی بده همش میگم مثل دستمال دار ...

براچی باهاش رابطه برقرار میکنی 

ببخشیدا واقعا عقل نداری 

اگه یکم فکر میکردی میدونستی داره ازت استفاده ج ن سی 

میکنه میرفتی 

ادرس و ایناتو بلده ک مثلا بیاد ابرو ریزی اینا؟

تو اگه این آدمو ول نکنی بازنده ای عزیزم بزار گم شه بره بخاطرکارهاتم پیش خدا توبه کن ایشالا خود خدا ی ...

به خدا یه پسر معلم ماااه اومد سمتم دورش کردم از خودم 

اره پاک کردم شاغلم دارم میشم ایشالله کمتر بش فکر کنم کمتر بسوزم اخه خیلی بده همش میگم مثل دستمال دار ...

از یه جا به بعد برا خودت ارزش قائل شو خودت زودتر از بازی که راه انداخته بیا بیرون و خودتت و ضربه هایی که بهت زده رو ترمیم کن