2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید دعوام نکنید فقط💔

| مشاهده متن کامل بحث + 18124 بازدید | 372 پست
نه ندارم به خدا که چسبیدم به این اخه وضعش ظاهرش عالی بود مهربون بود حدود 20روزی میگذره

تو بیست روز رابطه کامل داشتین ای خدا من چی بگم بهت الان دیگه نمیشه کاریش کرد یعنی الان باکره نیستی؟؟؟ تاپیک یکی مونده به اخریم بخون تا درس بگیری

یه صلوات واسه حال خرابم بفرستید، اجرتون با امام حسین 🥺
تو بیست روز رابطه کامل داشتین ای خدا من چی بگم بهت الان دیگه نمیشه کاریش کرد یعنی الان باکره نیستی؟؟ ...

نه چند ماهه بیست روز پیش رابطه داشتم

اگر میخوای بدونی تو خونه ای درموردت خوب میگن یا نه ببین بچه اون خونه باهات چطوره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بعد دوسال باهم بودن اینجور مکنه

😑💔وایی خیلی سخته من خودم دارم میسوزم تو دیگه قطعا اتیش گرفتی خیلی بده خدایی

اگر میخوای بدونی تو خونه ای درموردت خوب میگن یا نه ببین بچه اون خونه باهات چطوره 
همین الان گف پیامت نبینم برو همیشه عصبانیت سرمن خالی مکنه فعلا بلاکم🙂

باش رابطه داشتی؟

سلام من امشب قراره شمع تراپی برای یه سریا به نیت مهر و محبت بین زن و شوهر،جذب خواستگار،جذب ثروت،شفا،رزق و روزی یا هر چیزی دیگه ای که بخوایید هزینه شم خیلی کمه❤️

خواستید بگید 

هر جا عکس و فیلمم خواسته بش دادم ازم خسته شده؟بهش میگم میگه قضاوت ممنون

اره تکراری شدی دیگه چیزی برای ارضاش نداری میره سراغ یکی دیگه باور کن

دست و پا نزن فایده نداره وارد باتلاق میشی با دست و پای زیادی هم خودت خسته میکنی هم شرایط ات رو بدتر

چون اگر ازش جدا شم حس بازنده هارو میگیرم میگم اومد حالش و کرد رفت پس احساساتم کجا میرن میخوام ببینم ...

تو اگه این آدمو ول نکنی بازنده ای عزیزم بزار گم شه بره بخاطرکارهاتم پیش خدا توبه کن ایشالا خود خدا یه آدم خوب که قدرتو بدونه دوست داشته باشه بهت میده