2777
2789
عنوان

راز زندگی های شاد تو چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1713 بازدید | 64 پست
واقعا برام سواله که چرا میخوان زندگی بچشون خراب بشه،چه لذتی از این کار میبرند

بعضی از مادرشوهرا عروساشون رو دیو دو سری میبینن که اومدن پسرشونو ازشون دزدیدن!!

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        https://t.me/+Rp7dMqzr8aA1ZDdk        

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظرم اگه خدا توی زندگی کسی نباشه شاد نیست شاید مسکن موقت پیدا کنه ولی شادی عمیق و درونی نداره

یاد خدا ،افرین   

♦️♦️من مرد هستم♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

واقعا برام سواله که چرا میخوان زندگی بچشون خراب بشه،چه لذتی از این کار میبرند

چون به نظرشون پسرشون که زن گرفت میشه برای زنش ومیشن دشمن خونه عروسشون ودامادشونومیذارن روسرشون

من مدت زیادی نیست ک راز شادی واقعی رو پیدا کردم .

عاشق خدا بودن . ی دلخوشی پایدار و فنا ناپذیر . فقط به خودش دل ببند.

پول رفتنیه مال رفتنیه دوست عشق همه میرن تهش هیچی جز خدا نمیمونه واست . فقط خودش

به دریا بنگرم دریا تو بینم به صحرا بنگرم صحرا تو بینم به هرجا بنگرم انجا تو بینم اخه احمق برو کنار میخام جلومو ببینم  
اینکه مردا انقد بچه ننه نباشن بابا بچه هاتون زن دادی دست از سرشون بردار 😕😕😕

بعضی مواقع فک میکنن اگه حمایت نکنند زندگیش ب فنا میرع

♦️♦️من مرد هستم♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

بعضی از مادرشوهرا عروساشون رو دیو دو سری میبینن که اومدن پسرشونو ازشون دزدیدن!!

علت اصلیه دخالتها همینه ،چون مادرا پسر و مال خود می‌دونن ونمیخوان کسی دیگه صاحبش باشه یا باکسی شریک باشه

نمازاتو بخون. گناه نکن. حلال حرومی رعایت کن. اخلاق داشته باش، همه جوره ان شاءالله خوشبختی.

اینا واقعا ربطی به خوشبختی نداره 

خیلیا انجام میدن و زندگیاشون پر از گرفتاریه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
بعضی مواقع فک میکنن اگه حمایت نکنند زندگیش ب فنا میرع

نه ربطی ندارد من یکبار با شوهرم دعوام شد بهشون گفتم هیچکاری نکردن از اون موقع فقط خانواده من توی بحث هامون هستن بعدم الان شوهرم توی شرایط بحرانی جرعت نمیکنه از خوانوادش پول قرض بگیره در صورتی که من و شوهرم اگر بریم مسافرت دوتایی چنان ناراحت میشن انگار کشتیمشون

متاهل و متعهد تمام وقت🤭 مادر آینده پاره وقت☺ 
من مدت زیادی نیست ک راز شادی واقعی رو پیدا کردم .عاشق خدا بودن . ی دلخوشی پایدار و فنا ناپذیر . فقط ...

خدا سر لوحه همه کارهاست ،ولی درکنارش همت ما هم بی‌تأثیر نیست

راز شاد بودن واقعی اینه که در راهی که خدا گفتی قدم برداری

نظر مردم برات مهم نباشه.

آرامش و صبح درونی داشته باشه

به خدا توکل کنی و بقیه ش دیگه برات مهم نباشه

راز زندگی شاد توکل و توسل واقعی به خداست 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

علت اصلیه دخالتها همینه ،چون مادرا پسر و مال خود می‌دونن ونمیخوان کسی دیگه صاحبش باشه یا باکسی شریک ...

دقیقا 

و چقدر این دخالت های نادرست باعث خراب شدن زندگی ها میشه

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        https://t.me/+Rp7dMqzr8aA1ZDdk        

اگه احترام و دوست داشتن دو طرفه و تعهد باشه همه چی خود بخود درست میشهبرکت تو همچین زندگیاییه

کلا منم نظر ب اینه که همه چی دو طرفست ،نباید همه بار رو دوش یه نفر باشه حتی تو محبت کردن