2777
2789
عنوان

راز زندگی های شاد تو چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1713 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه شد به تخدانت نگیر بع جای دیگت بگیر

اشکال ندارع ،هر کس ب اندازه اطلاعاتش باید ازش انتظار داشته باشی 

♦️♦️من مرد هستم♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

واقعاً اگه فکر خوب پشت کارهامون باشه خیلی عالی میشه

بله واقعا

تا خود آدم نخاد نمیتونه زندگی شادی داشته باشه

خیلیا میگن ثروت راز زندگی شاده

ثروت خوبه اما همه چیز  نیست باهاش میشه رفاه و آسایش داشت

اما از نظرم ارامش و شادی با ذهن اروم به وجود میاد 

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        https://t.me/+Rp7dMqzr8aA1ZDdk        

اشتباه شد به تخدانت نگیر بع جای دیگت بگیر

گلمم😐😂

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        https://t.me/+Rp7dMqzr8aA1ZDdk        

دیگه باید اونو ماس مالی میکردم دیگه

بله واقعا تا خود آدم نخاد نمیتونه زندگی شادی داشته باشهخیلیا میگن ثروت راز زندگی شادهثروت خوبه اما ه ...

درسته ،هستن کسایی که همین الان تو حیاط خونشون ۲تا شاسی بلند ‌پارکه ولی با طلاق عاطفی زندگی میکنند و در مقابل رفتگریکه عاشقانه در کنار هم از زندگی لذت می برند 

♦️♦️من مرد هستم♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

به نظرم اگه خدا توی زندگی کسی نباشه شاد نیست 

شاید مسکن موقت پیدا کنه ولی شادی عمیق و درونی نداره 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
درسته ،هستن کسایی که همین الان تو حیاط خونشون ۲تا شاسی بلند ‌پارکه ولی با طلاق عاطفی زندگی میکنند و ...

بله دقیقا👌🏻

قطع ارتباط باخانواده شوهرالبته برای من کارسازه یعنی انقدراعصابم راحته که حدنداره

واقعا برام سواله که چرا میخوان زندگی بچشون خراب بشه،چه لذتی از این کار میبرند