2777
2789
عنوان

راز زندگی های شاد تو چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1712 بازدید | 64 پست
دقیقا و چقدر این دخالت های نادرست باعث خراب شدن زندگی ها میشه

تقریبا ۵۰درصد

اگه اینطور نباشه زن و مرد با عقل خودشون ب یک نتیجه میرسند و حمایت بیجا نیاز ندارن

♦️♦️من مرد هستم♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

اینم ی نظر دیگه

بنظرم اگه هردوطرف تعهد واقعی و قلبی بهم داشته باشن و دنبال تغییر و یادگیری باشن و با منطق عقل سلیم مسائل رو پیش ببرن وبا مسائل منطقی برخورد کنن و یادبگیرن که زندگی یادگرفتنیه همینجوری نمیشه پیش ببری ش و یادبگیرن چجوری درست احساسات شونو بیرون بریزن و به طرف مقابل درست انتقال بدن میتونن زندگی شادی رو تجربه کنن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تمرکزمون روی استعداد و توانایی و زندگی خودمون باشه...

تمرکز روی زندگی خودمون خیلللی مهمه وکلیدیه، فارق از مقایسه باشی  

♦️♦️من مرد هستم♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

اینکه به این باور برسی که ۹۰ درصد چیزایی که قبلا ارامشتو بهم میزده درواقع چیز مهمی نبوده

ما فقط تو ذهنمون بزرگشون میکنیم

روی خودت تمرکز کن و سعی کن پیشرفت کنی

این پیشرفت حس خوب و خوشبختی بهت میده

Ti amo, God how I love you so