2777
2789
عنوان

داداشم دانشجو دندونه و خیلی فخرمیفروشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2736 بازدید | 148 پست
دانشگاه آزاد اینطوری نیست که پول بدی بری هر رشته ای دلت میخواد بخدا😐اینا چیه میگین دندون آزاد رتبه ...

اگه خیلی مخ بود دولتی قبول میشد نه اینکه بره آزاد

غلط میکنه به خواهرش که رشته مامایی دولتی قبول شده فخر میفروشه

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی مهربونی شماااااا :)))انشالله عزیزم برام دعام کن دوست مهربونم

بهتره وقتی همسرت چیزی میگه جوابشوندهی باهاش سرسنگین باش....حرف بزن اما کم

چه علتی داره دوران عقدی و بیشتر منزل همسرتی

من باشم وسایلمو جمع می کنم برمیگردم خونه مون

همسرمم اعتراض کردمیگم چون اعصاب منو به خاطر حرفهای یک بچه به هم ریختی بعد هم دورتو عقدیم دیگه دلیل نداره همش باهم باشیم

برای قبولی تودانشگاه نیازدارن بیشتر مطالعه کنم ومنزل خودمون راحتترم

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

نظرها متفاوته اونی باید افتخار کنه که دولتی اورده برای من که دانشگاه آزاد و پیام نور به هیچ عنوان ا ...

همچین میگی انگار خودت دندون آزاد آوردی و نرفتی حداقل داداش اسی ادعا داره به یک جا رسیده کسی که دندون آزاد آورده صد درصد دولتی هم خیلی رشته های دیگه رو میآورد پس در نتیجه ترجیح داده رشته بهتری بره تا صرفا به اسم دانشگاه نگاه کنه

تو تموم زندگیمی دیگه عشق آخریمی اره... ♥️🍁🌈

جواب شوهرتو بده ...شوهرت خودش چیه که بخواد برات زبون درازیم بکنه

بگو اگر پزشکی میاوردم که زن یه معلم دون پایه قدرر نشناس نمیشدم ....خودت چی هستی

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

دانشگاه آزاد اینطوری نیست که پول بدی بری هر رشته ای دلت میخواد بخدا😐اینا چیه میگین دندون آزاد رتبه ...

برای رشتی های پزشکی و دندون و..باید رتبه بالا بیاری عزیزم همین طوری نمیشه رفت وگرنه همه می رفتند پزشکی آزاد میخواندن

تو تموم زندگیمی دیگه عشق آخریمی اره... ♥️🍁🌈