2777
2789
عنوان

راز زندگی های شاد تو چیه؟

1712 بازدید | 64 پست

به نظرتون چکار کنیم که هم یه خانواده خوشبخت داشته باشیم وهم زندگی شادی داشته باشیم؟    

♦️♦️من مرد هستم♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمازاتو بخون. گناه نکن. حلال حرومی رعایت کن. اخلاق داشته باش، همه جوره ان شاءالله خوشبختی. 

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

بی خیالی

و قسم به رخنه‌یِ شوق در هنگامه‌یِ اشک؛ که آرزوها، آرزو نمی‌مانند...✨                                                                              خدایا شکرت ♥️ |  محب الحسین ع❤️

هرچی بگیم شعار و برا ماها جواب نیست چون همیشه طرف مقابل استقامت میکنه . بنطرم تو این شرایط که نسل ما گیر افتاره رازش اینه که سکوت کنیم .

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌

آسان گرفتن.خرده نگرفتن از هم.گیر ندادن به همدیگه و‌‌احترام گذاشتن و....خیلی چیزهای دیگه

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

دوری از هم خیلی تاثیر داره سعی کنین همیشه وردل هم نباشین 😁

دوری و دوستی   

♦️♦️من مرد هستم♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن