2777
2789
عنوان

ثبت نام قلمچی

95 بازدید | 2 پست

سلام، دوستان من مهر امسال میرم دوازدهم امسالم نهایی بوده امتحانا یازدهم رو خیلی خراب کردم این به کنار، یه آموزشگاه ازاد پیدا کردم که از استاداش کلاس رایگان گذاشتن طرز تدریسشون رو دیدم راضی بودم خلاصه این وسط رفتم برای ثبت نام قلمچی هم پرس و جو کردم بنظرتون ازمون های قلمچی رو ثبت نام کنم تنها و کلاس همون آموزشگاه رو برم یا نه کلا خود مجموعه قلمچی؟ یا اصلا اگه فقط ازموناش رو ثبت نام کنم از چه کتابی برم بخونم که ازمون هارو بدم مثلا چه کتاب تستایی

وایی دقیقا سوال منم هس

شرایطمم دقیقا مثل توعه

تجربی هستم

لطفا لایکم کن جواب دوستان بخونم

دختری که سختی براش معنا نداره ب رویاهاش نه نمیگه....(اینجانب تعهد به خدای رنگین کمان دارد) #کیان_پیرفلک♡#توماج_صالحی
وایی دقیقا سوال منم هسشرایطمم دقیقا مثل توعهتجربی هستملطفا لایکم کن جواب دوستان بخونم

اگه جواب دادن باشه چشم😂 منم تجربی هستم اتفاقا، داشتم به این فک میکردم که ازمون های ماز رو تو خونه بزنم قلمچی رو ثبت نام کنم ولی کلااا تا حالا تست نزدم نمبدونم چیا رو از کجا شروع کنم اصلا، واقعا اوضا خیطه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.