2777
2789
عنوان

تغییر حالت چشم با عینک

1540 بازدید | 11 پست

بنظرتون درسته؟

چون اکثرا کسایی که عینکشونو درمیارن حالت چهره باعینک قشنگتر از بدون عینکه

ولی از لحاظ علمی میگن درست نیست

اگر عمل کردید حالت چشماتون تغییر نکرده؟

من عینکی هستم و واقعا حالت چشمام تغییر کرده شرایط عمل رو دارم ولی بخاطر همین موضوع تا حالا نرفتم 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عینکی هستم و واقعا حالت چشمام تغییر کرده شرایط عمل رو دارم ولی بخاطر همین موضوع تا حالا نرفتم

بنظرم اگ شرایط عملو داربد انجامش بدید از شر عینک راحت میشید..

فکر میکنم بعد عمل چشم به حالت اول برگرذه

جدا؟؟؟؟بعد عمل درست شد؟؟؟

بله. اطرفم خیلی دیدم

ما اکثرمون از بچگی عینگ داشتیم.بعضیا ک‌اصلا مشخص نیستن

بعضی هم ی هاله کمرنگ مونده ک شاید عینکم نداشتن باز بود

به هرحال چندماه عینک نزنی درست میشه

دقیقا...ولی بعضیا میگن واسه شکست نور عبنکه یجوری عینک که چشمارو جلوتر جلوه میده

نمیدونم ولی تواقوام چن نفرهستن که عینک میزنن عینکودرمیارن قیافشون خیلی متفاوت میشه 

من حس میکنم عضلات‌ چشم دراثراستفاده از عینک تضعیف میشه

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
نمیدونم ولی تواقوام چن نفرهستن که عینک میزنن عینکودرمیارن قیافشون خیلی متفاوت میشه من حس میکنم عضلات ...

بله دقیقا موافقم

ولی همین موضوع رو علمی نگفتن سواله برام چرا

بله دقیقا موافقمولی همین موضوع رو علمی نگفتن سواله برام چرا

خیلی چیزارو تجربه میکنیم و هست واقعا ولی علم هنوز نتونسته اثباتش کنه

نمومش خودم

وقتی قرص مولتی ویتامین میخورم قارچ میزنه بدنم چندین بار تجربش کردم و به این نتیجه رسیدم واقعیه ولی بادکتر مشورت میکنم میگه امکان نداره وعلمی نیس

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺