2777
2789

سلام

بچه ها همسرم بعد ۱۲ روز اومده مرخصی 

اولین باری بود که زود میرسید خونه منم شام آماده کردم نوشیدنی همه چیز بهش زنگ میزنم میگه فلان شهرم میرم تو پاساژ یه چیزی بخرم و بیام 

اصلا موندم منم اینجا منتظرش بودم یعنی هر لحظه فک میکردم الانه در بزنه 

گفت نیم ساعت دیگه میام ساعت ۷ و نیم اینا بود 

هنوز نیومده 

نزدیکبه ۱۰،۱۱ میلیون هم از حساب کم شده تو همبن چند ساعت 

من واقعا سرم درد گرفته و عصبی هستم و خودشم میدونه ناراحتم بهش پیام دادم من میخوابم اومدی زنگ بزن خواهرت درو برات باز کنه در واحد هم کلید روشه گفت نخواب نیم ساعت دیگه میرسم ولی نمیتونم چون نمیدونم باید چه رفتاری نشون بدم 

میخوام خودمو بزنم بخواب ک باهاش دعوا نکنم

آخه با اینکه مقصره خودش قهر میکنه آخرشم باید من باهاش حرف بزنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا احساس کردم میخواد سوپرایزت کنه؟

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

لابدرفته براتو یه چی بخره کوفتش نکن

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

بجای خواب رفتن بشین این منطقی صحبت کنین. شاید اونم حرفی برای زدن داشته باشه شاید اصلا کادو گرفته 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

تروخدا یه آدم با سیاست به من بگه چیکار کنم

تازه خودم زنگ زدم گفت فلان جام تو مسیر یه یساعتی فاصلشه ولی تو پیام میگه نیم ساعت دیگه میرسم 

حالا اینم به کنار بهش گفتم بنظر خودت کارت درست بود ک تا الان نیومدی گفت میام بهت میگم گفتم نمیخوام بهم بگی فقط بگو کارت درست بوده یا نه گفت میام میگم و یچیزایی برات خریدم نخواب میخوام بپوشی ببینی اندازس(حالا ۹۰ درصد میگم دروغ میگه فقط شاید موگیر خریده باشه برام ولی بازم حتی اگ بهترین چیزارو برام خریده باشه نمیتونم ازش نارااحت نباشم)

واقعا از دستش ناراحتم کلی هول هولی غذا درست کردم و اینقد خوشحال بودم همیشه ساعت ۳،۴صبح میرسید اینسری ...

درکت میکنم   این طبیعی هست که ادم دیر کنه   چرا ناراحت میشیم در همچین مواقع   چون ریشه در گذشته داره

وقتی بچه بودیم قول میدادن و عمل نمیکردن اسیب دیدیم

وقتی میگفتن میبریم پارک یا مهمونی و نمیبردن اسیب میدیدیم 

برا همین الان تحمل دیر امدن و دیر شدن و کنسل شدن رو نداریم 

انقد ناراحت میشیم که انگار چ اتفاق وحشتناکی افتاده

در حالی که دیر کردن خیلی هم طبیعی هست و نهایتش گفتن نگرانت شدم     

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
گوربابای آدم زبون نفهم قبل اومدنش گریه کن دادبزن عصبانیتت روکاغذ بنویس وقتی اومده باهاش سرد برخورد ک ...

چشم انتظاری سخته منم شوهرم دوهفته سرکارهست یه هفته تعطیل همش دراختیار خونوادشه خدالعنتش کنه هرچی میگم نیاز جنسی دارم گوش نمیده منم افتادم توفکرخودارضایی بهشم گفتم اهمیتی نداد نمیتونم طلاق بگیرم چون اگر راه برگشت داشتم یه ثانیه نمیموندم