2777
2789

سلام دوستان من میخوا برم بیمارستان پارسیان ولی دکتر هاشونو نمیشناسم , کسی اطلاعی داره کدوم دکتر خوبه؟

چشمانت آرزوست از سر نمیبرم , تورا ز خاطرم کسی نمی برد , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا , به دل نشسته ای چه کردی با دلم , به گِل نشسته ای کنار ساحلم , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا   
دکتر روشنک احمدپور، دکتر خودمم هست خیییییلی ازش راضیم واقعا باسواد و مهربونه، اصلا هم استرس نمیده به ...

یه مطبش تو ونکه، یه مطبشم تو میدون شهدا، بیمارستان های پارسیان، پاسارگاد، مادران هم میره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مطبش تو ونکه، یه مطبشم تو میدون شهدا، بیمارستان های پارسیان، پاسارگاد، مادران هم میره

یعنی تو پارسیان ویزیت نمیکنه؟ میخوام تو خود بیمارستان برم ویزیت

چشمانت آرزوست از سر نمیبرم , تورا ز خاطرم کسی نمی برد , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا , به دل نشسته ای چه کردی با دلم , به گِل نشسته ای کنار ساحلم , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا   
یعنی تو پارسیان ویزیت نمیکنه؟ میخوام تو خود بیمارستان برم ویزیت

مهرنوش جان من‌میشنایم‌تو بیمارستان فقط ویزیت‌میکنه الان‌میگم

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    

عزیزم‌دکتر کندی بیدگلی یا بیدگلی کندی بیمارستان پارسیان کارش واقعا عالیه...دوست من اولیو پیشش سزارین کرد انقدر راضی بود دومی هم‌پیش اون رفت..‌فردای عملش راحت راه میرفت جای بخیه هاش انقدر ظریفه که نگو...اصلا هم اذیت نمیشه الان یه بچش ۷ ساله یکی ۳ سالست..‌معلم‌من هم ۱۰ ۱۲ تا دکتر رفت خوشش نیدمد پیش این رفت عالی بود شکم اولش طبیعی دومی سزارین خیلی هن راضب بود

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    

اینه دکتر طاهره کندی بیدگلی...الان‌دیدم‌ ۲تا از نی نی سایتی ها هم‌پیشش زایمان کردن راضی بودن تو گوگل زدم