2777
2789
عنوان

آنزیم بینی یه لحظه بیاین

748 بازدید | 7 پست

سلام خانوما🥰

میخوام بینیمو آنزیم بزنم نظرتون چیه

تقریبا ۱۸ سالمه و اینک مشکلی نداره بینیم فقط نوکش چربی ک داره باعث شده بزرگ باشه و اذیتم میکنه🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا🥺یعنی ممکنه بد شه

منظورم بد شدن نیست ممکنه قسممتی از پوست بینیت از بین بره و سوراخ شه بهش میگن نکروز چند نفر و دیدم در اثر تزریق فیلر و انزیم به بینی اینجوری شدن حتی یکیشون خودکشی کرد چون دماغش سوخت کلا 

حالا برو تحقیق اساسی کن بعد انجام بده

منظورم بد شدن نیست ممکنه قسممتی از پوست بینیت از بین بره و سوراخ شه بهش میگن نکروز چند نفر و دیدم در ...

واییی رفتم دیدم عکسا رو تو گوگل غلط بکنم دست بزنم به بینیم

واییی رفتم دیدم عکسا رو تو گوگل غلط بکنم دست بزنم به بینیم

انزیم به بینی ممنوعه ولی تو ایران دارن انجام‌ میدن متاسفانه 

همه میگن چون عصب بینی حساسه دکترا خیلی هاشون انجام نمیدن یه سری هم که اصلا دکتر نیستن دارن انجام میدن 

تو اینستا یه پیج بلاگره دختره اسمش نامیرا هستش اون بینیش سوراخ شد عکس هاش و داستان زندگیش هست برو بخون بیچاره گول خورده بود دکتر تقلبی براش زدن بینیش نکروز شده چند تا جراحی پلاستیک انجام داده و حتی تا دمه مرگ هم رفته هنوزم چسب میزنه به دماغش 

من هم میخواستم بزنم اتفاقی با پیجش اشتا شدم ترسیدم بعد که تحقیق کردم دیدم به بینی نباید بزنن و تو دنیا ممنوعه و خطرناکه پشیمون شدم 

انزیم به بینی ممنوعه ولی تو ایران دارن انجام‌ میدن متاسفانه همه میگن چون عصب بینی حساسه دکترا خیلی ه ...

اره بابا چی از سلامتی مهم تره حالا من همین طوریم بقیه میگن خیلی خوبه خوشبحالت 

دیگ بهش فکرم نمیکنم

مرسی عزیز دلم بابات راهنماییت

واقعا🥺یعنی ممکنه بد شه

خواهر من زده آنزیم یه جایی بینیشو عمل کرد یه قسمت از بینیش نوکش حالت بزرگی داشت دوسم نداشت خودش رفت آنزیم زد اصلا اون حالته کلن خوب شد برو پیش دکتر غلامرضا بیگدلی توی فرمانیه هستن جهانبخش نژاد