2777
2789
عنوان

بچرخ تا بچرخیم من و همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3311 بازدید | 89 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بهش زنگ بزن 

بهترین کار همینه ... صداش و شنیدی قطع کن   

شوخی بود 

ولی زنگ بزن ببین اصلا حالش خوبه یا نه 

بعد باهاش سرسنگین بمون ... ولی بهتره شب که اومد خونه بشینی حرفت و جدی بهش بزنی 

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
وااااای فدات شم جدی میگی؟ 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍قربونت بشم از ته ته دلم خوشالم که میای پابوس آقا💚 ...

قربووووووون قلب پاک ومهربونت ایشالا حاجت روا،خدا هرچی خاستی بده بهت،دوستم میگم هوا گرم نیس،که؟؟

من چاییم ک سرد میشه رو دور میریزم🍀حالا فک هرچقد سردترباشی جذاب تری..هه💎پناه💎
قربووووووون قلب پاک ومهربونت ایشالا حاجت روا،خدا هرچی خاستی بده بهت،دوستم میگم هوا گرم نیس،که؟؟

فدات بشم عزیزم. ممنون از دعای خیرت 💛💚💙❤💖😘😍

نه عزیزم گرم نیس😀

هواخیلیم عالیه😘😍

پریروز رفتیم بهشت رضا 😀

نسیم ملایم میومد حال میکردی یعنی😍

البته اونجا کوه زیادداره خنک تره😜

ولی کلا زیادهوا گرم نیس😀

شبا که خیلی ام سرد میشه😀

یه دونه سوییشرت بهاره بردار واسه شبا دوستم😘❤

ما رو پشت بوم میخوابیم با٣تایادوتا پتو😆

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
چیکار کردی عزیزم؟ زنگ زدی؟ عجب دلی داری؟ خوشبحالت

عزیزم ما تو دل ایشون نیستیم ببینیم چخبره 

لابد ایشونم خیلی نگرانه... 

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

داره برات نازميكنه چه نازبچه گونه اي هم هست امابه قول دوستان نزاربراش عادت بسه

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
عزیزم ما تو دل ایشون نیستیم ببینیم چخبره  لابد ایشونم خیلی نگرانه...

واقعا گفتم خوشبحالش..من دوست داشتم اینجور بودم.

پس خوبه مثل من باشه که ناز شوهرمو بکش و اون بگه برو نمیخوام اشتی کنم

.....
فدات بشم عزیزم. ممنون از دعای خیرت 💛💚💙❤💖😘😍 نه عزیزم گرم نیس😀 هواخیلیم عالیه😘😍 پریروز رفت ...

فدات شم چ عالی هی دعا کردم گرم نباشه چون اهواز خودش جهنمه گفتیم ی هوا خنکی بخوریم بعد مدتی😜مرسی گلم پس یادم باشه لباسی بردارم

فدات شم چ عالی هی دعا کردم گرم نباشه چون اهواز خودش جهنمه گفتیم ی هوا خنکی بخوریم بعد مدتی😜مرسی گلم ...

قربون تو دوست گلم😊

دیشب رفتیم شاممونو رو پشت بوم

خوردیم جات خالی چسبید😀

خیلیم سرد بود 😲

شوهرم میگف این هوا واسه اواخر مرداد یعنی وسط تابستون عااالیه😀😀

اون خیلیم سرماییه😆

فک کن من سه تا پتو انداختم دیشب😄

صبح گف همون دوتا کافیه😀

سه تا ننداز گرمم میشه خخخخ😆😆😆

واسه شب حتمالباس بردار😘

روزا هم هوا تاجایی که من اطلاع دارم عالیه😀

مخصوصا از٥عصر به بعد😊

امیدوارم بهترین سفر عمرت باشه دوست عزیزم💙💚💛❤💖💜😍

من عوض تو ذوق دارم واسه پابوس آقا😘😀

واقعا گفتم خوشبحالش..من دوست داشتم اینجور بودم. پس خوبه مثل من باشه که ناز شوهرمو بکش و اون بگه برو ...

عزیزم منم مث تو بودم... هنوزم یوختایی هستم

دلم میخواد و دارم کمی تلاش میکنم واسه بهبود

نه والا😊 دیشب رفتیم شاممونو رو پشت بوم     خوردیم جات خالی چسبید😀 خیلیم سرد بود 😲 ...

قربونت دلت برن خاهر واقعا ممنونم گلم❤❤❤