2777
2789
عنوان

بچرخ تا بچرخیم من و همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3311 بازدید | 89 پست
همسر منم مثل دختر خونه ست همیشه تو اوقات فراغت تو خونه ست اهل هیچ چیزی نیست و حتی بنزینم می خواد بزن ...

پس دیگه حتما زنگ بزن.ببین چخبره به ما هم بگو

خدایا دوتا کوچولوهامو به خودت سپردم.........

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شایدم حق با شماست...من پیشنهاد قهر ندادم؛ گفتم به حرف بقیه که شوهرت میره با کس دیگه گوش نده؛ زندگی ک ...

درسته💪💙

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
همسر منم مثل دختر خونه ست همیشه تو اوقات فراغت تو خونه ست اهل هیچ چیزی نیست و حتی بنزینم می خواد بزن ...

دعوای زن و شوهر ها از یک روز شروع میشه یهو میبینی که یه قهر یک هفته طول کشیده 

احتمال زیاد چون شما همیشه پیش قدم شدین همسرتون معذرت خواهی کردن دیگه براش سخت شده 

شما را تو تنگنا میزاره تا بلاخره شما بری و اون یه وقت به غرور مسخره اش بر نخوره 

محل کارش را نمیشه یه جوری امار بگیری؟ یا بچتون زنگ بزنه ؟ 

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم

درسته داره خودش رو لوس می کنه اما بی راه هم لوس نمی کنه به هر حال شما زن و شوهرید.خودت دیر میومدی اگه سراغت رو نمی گرفت ناراحت نمیشدب به هر حال این یه حقیقته ک مردا بچه هستن.زنگ بزن ببین کجاست فقط سراغش رو بگیر با یه تماس کوتاه و خونسردیت رو حفظ کن.بذار بیاد خونه باهاش سر سنگین باش

لطفا برای بچه دارشدنم یه صلوات بفرستید. ممنونم🙏🏻💐

خوش به حالت عزیزم چه قدر خوبه انقدر طاقت داری

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!

من خودم یه جاهایی تو زندگیم کوتاه اومدم که هنوزم خودم برام عجیبه....ولی واقعا از اون چیزها ناراحت شدم...شاید به نظر خیلی ها بسیار موضوع مسخره ای باشه ولی واقعا بعد 2 ماه هنوز تو دلم سنگینیش هست و واقعا احساسم به شوهرم عوض شده...

زندگی بازی های عجیبی داره...ادمی که میگه بزن بکوب طلاق بگیر؛ گاهی خودش تو شرایط زبونش لال میشه و چشاش کور

عزیزدلم ی چی میگم شاید باورت نمیشه،انقدر بهم لطف کردین عرکی امضامو دید دعام کرد،حتی دیگه برا امضام ن ...

وااااای فدات شم جدی میگی؟ 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍قربونت بشم از ته ته دلم خوشالم که میای پابوس آقا💚💙💜💖💛❤💖💜💙💚💛❤💙💙💜💖💛❤💚💙💜👌💙💙💚💛❤💜💙💚💛💛❤💙💖💜💙💚💖💙💚💛❤💖💜💙💚❤❤💖

خییییلی خوشالم واست😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

امیدوارم سفرخوبی داشته باشی دوست عزیزم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹وحسابی بهت خوش بگذره😍😍😍😍😍😍

وخت کردی طرف ماهم بیا😙

راسته میگن بازبونی که گناه نکردین دعاکنین واسه خودتون 😍😍😍😍😍

دعای نی نی سایتیا گرفت بالاخره😍😍😍😍😍😍

الاهی شکر الاهی شکر  😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍💖💜💙💚💛❤🌹💖💜💙💚💛❤💖💜💙💚💛❤💖💜💙💚💛❤💖💜💙💚💛💛❤💖💜💙💚💛❤👌💜💙💚💛❤💖💜💚💛❤👌💙💚💛❤👌💜💚💛❤💖💙💚💛👌😗💚❤❤💚💚💙💜👌💚💚💛💚💜💜💖💙💙💚💛❤💖💜💙💚💛😍😍😍😍😍😍😍😍😍

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
من خودم یه جاهایی تو زندگیم کوتاه اومدم که هنوزم خودم برام عجیبه....ولی واقعا از اون چیزها ناراحت شد ...

👌👌👏👏💙

قبول دارم اما اگر اینبارم کوتاه بیام فکر می کنه بی کس و کارم و تو موضع ضعف. اگر قهر نکنم دفعه دیگه ه ...

درسته رفتار همسرت هم درست نبوده اصلا ولی قهر کردن فقط یه عادت بد به بیقه عادتهاش اضافه میکنه الان یک هفته قهر میکنه یک شب خونه نمیاد سری بعد 1 ماه نمیاد منظور من اینه قهر رو ریشه کن کن از زندگیت

من همونم که همیشه گوجه رو از لای ساندویچ میکشم بیرون و حال همه رو بهم میزنم  
متاسفانه من شماره محل کار شوهرمو ندارم بهم نداده . شوهرم ادم غریبیه. نیومودنشم غربیه. دلمم براش تنگ ...

الاهی بگردم😔💛

به گوشیش یه پیام میتونی بدی؟ 😕