چند روز پیش من و همسرم سر یه موضوع خیلی خیلی بیخود ساعت 6.5 صبح دعوامون شد. دعئامون سر این بود که من تا خودم و بچمو آماده کنم کمی طول کشید و اون فکر کرد من عمدا طولش دادم و کلی فحش بارم کرد . منم هرچی براش توصیح دادم که یه سری کارها رو باید انجام می دادم تو گوشش نرفت و به فحش دادن ادامه داد منم دیدم بی تربیتیش ادامه دار شد گفتم دهنتو ببند که بیشتر از این در و گوهر از توش بیرون نریزه.
خلاصه این دعوا منجر شد به قهر و الان 8 روزه ادامه داره و اون مثل بچه ها کارهایی عجیب می کنه مثلا غدا نمی خوره و دیگه منتظر ما نمی مونه صبحها و شبا دیر میاد و کاری که من کردم بی توجهی و بی اعتنایی بوده تا حالا. دیشب کارو به جایی رسوند که اصلا خونه نیومد و با توجه به 10 سال شناخت من از اون کاری عجیبی بود . من اصلا نمی دونم دیشب رو کجا گذروند می دونم خونه خانواده اش نمیره و اهل رفیق بازی نیست و اهل دود و دم و فضای مجازی و ... نیست خیلی آدم محتاطیه و فکر و خیال ورم داشته که شب کجا مونده. منم اصلا بهش زنگ نزدم و تا حالا هم نزدم و نخواهم زد چون این بار تقصیر و بی ادبی با اون بوده و خودش باید بیاد معذرت خواهی . من هر موقعی که حس کنم تقصیر از منه برای آشتی پیش قدم میشم اما اینبار نمی خوام این کارو بکنم چون حس می کنم زیادی منت مشیدم بد عادت شده . بیایید باهام حرف بزنید می آرومم کنید دارم دیوونه میشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باهاش صحبت کن ولی نه با لحن دوستانه...خیلی جدی بهش بگو میخواستم مطمئن شم برات مشکلی پیش نیومده باشه و بعدش خیلی خونسرد سرت رو به کارات گرمکن ...جوری که بفهمه نگرانشی ولی بابت رفتار اونروز نبخشیدیش...خلاصه که بفهمه قهرو دعوای زناشویی ربطی به نگرانی و عواطف فیما بین نداره و در هر شرایطی زن و شوهر باید به فکر هم باشن
سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
به هر حال جوابمو نداد منم رفتارهاشو به خواهرش گفتم تا خودش باهاش صحبت کنه
هیچ وقت نزار در صحبت بینتون بسته شه... اینکه خواهرش باهاش صحبت کنه خوبه ولی هیچکس به اندازه ی خود شما نمیتونه رابطه تون رو تصحیح کنه... خودتون خیلی میتونین موثر تر باشین
سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤