2777
2789
عنوان

بچرخ تا بچرخیم من و همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3311 بازدید | 89 پست
قربونت دلت برن خاهر واقعا ممنونم گلم❤❤❤

خدانکنه فدات شم من کاری نکردم💙💚💛❤💖🌹

بوس بوس😘😘😘😘😘😘😘😘

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هر کاری دفعه اولش سخته

دفعات بعدی خیلی راحت میشه

نزار ب بیرون موندن عادت کنه

کم کم از تو زده میشه و ب سمت کسی که بیشتر بهش توجه می کنه،کشیده میشه

نکن اینکارو

تماس بگیر ولی باهاش سنگین باش

سه روزه آنلاین نشده

ازش خبر گرفتی؟ 💖💖💖

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
زنگ زدم جواب نداد . خودشم زنگ نزد

الان ارومی؟ من بودم تا الان هزار تا سکته رو ردکرده بودم 

باهاش صحبت کن ولی نه با لحن دوستانه...خیلی جدی  بهش بگو میخواستم  مطمئن شم برات مشکلی پیش نیومده باشه و بعدش خیلی خونسرد سرت رو به کارات گرم‌کن ...جوری که بفهمه نگرانشی ولی بابت رفتار اونروز نبخشیدیش...خلاصه که بفهمه قهرو دعوای زناشویی ربطی به نگرانی و عواطف فی‌ما بین نداره و در هر شرایطی زن و شوهر باید به فکر هم باشن

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
به هر حال جوابمو نداد منم رفتارهاشو به خواهرش گفتم تا خودش باهاش صحبت کنه

هیچ وقت نزار در صحبت بینتون بسته شه... اینکه خواهرش باهاش صحبت کنه خوبه ولی هیچ‌کس به اندازه ی خود شما نمیتونه رابطه تون رو تصحیح کنه... خودتون خیلی میتونین موثر تر باشین

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤