2777
2789
حرف شما درسته سگ خیلی بهتر از یسری ادماس

در هر صورت کسی که سگ میاره تو آپارتمان و براش مهم نیس که آپارتمان محل زندگی انسانهاست نه حیوان و اینکه صدای حیوونش همسایه رو آزار میده تو شعورش باید شک کرد 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
در هر صورت کسی که سگ میاره تو آپارتمان و براش مهم نیس که آپارتمان محل زندگی انسانهاست نه حیوان و این ...

حالا که حمله هاتو کردی حرصت از همسایه رو هم اینجا خالی کردی برو بخواب من خیالم از خودم راحته نمیزارم صداش در بیاد که کسی اذیت شه حتی نژادی گرفتم که صداش کم باشه خودم حساسم رو مردم آزاری 

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا که حمله هاتو کردی حرصت از همسایه رو هم اینجا خالی کردی برو بخواب من خیالم از خودم راحته نمیزارم ...

حمله ای در کار نبوده 

شما به خودت نگیر اگه درباره شما صدق نمیکنه حرفم 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!