2777
2789
عنوان

بچرخ تا بچرخیم من و همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3311 بازدید | 89 پست
این حرف های مسخره رو هم ول کن که قهر نکن میره با کس دیگه ای نمیشه تا اخر عمر که باج داد  تا سر ...

دوستان اخه چرا پیشنهاد قهرمیدین؟ واقعا ارزششو داره؟ میدونم اقامقصره

ولی بخدا این زندگی دوروزه ارزش اینهمه جنگ ودعوای بیخودی نداره

😔😔😔

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

آخه مردم انقدر بچه و بی فکر میشه.اومد سر این حرکتش یه زهر چشمی ازش بگیر دیگه اینکارو تکرار نکنه وگرنه عادتش میشه

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرمت بین خودتون رو از بین نبرید. رفتار هر دو اشتباه بوده. مشکلاتتونو با حرف زدن و آرامش حل کنید راه ...

👌👌👌👏👏👏👏😚😚😚😚

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

عزیزم همسر من بمیره هم میاد خونه چون اعتقاد داره خونه خودمه چرا باید ازش قهر کنم و برم 

ببین همسرت چه اخلاقی داره 

اگه مثل همسره منه پس یکم نگران بشو و یه زنگ بزن 

ولی اگه ازین کارها میکنه داره فقط خودشو لو میکنه و نشون میده فهمیده کارش زشت بوده ولی داره هی بیشتر قهر میکنه تا شما بری منت کشی و خودش نیاد

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم

منم یبار قهر بودم شوهرمم سرکار همیشه ٧خونهبود

ساعت ١١شد برنگشت منم رفتم خابیدم وزنگ نزدم برگشت اخم کرد میگفت چرابهم زنگ زدی ببینی مردم یا زنده م منم گفتم خوب سرکاری حتما😂

خدا دی بسه

به نظر من عمدا نیومده که نگرانش بشی و باهاش تماس بگیری..مردا خیلی بچن ...به دلت بد راه نده ..

منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔
حرمت بین خودتون رو از بین نبرید. رفتار هر دو اشتباه بوده. مشکلاتتونو با حرف زدن و آرامش حل کنید راه ...

قبول دارم اما اگر اینبارم کوتاه بیام فکر می کنه بی کس و کارم و تو موضع ضعف. اگر قهر نکنم دفعه دیگه هم می خواد بی ادبی کنه و من طاقتشو ندارم

من الان سرکارم و نمی تونم فعلا از محل کارم خارج بشم و اینقدر عصبانیم که اگر بهش زنگ بزنم دعوام میشه ...

یه اس بده بهش

فعلا اول از سلامتیش مطمعن شو چون همسرت و پدر بچه ته دشمنت که نیست. اونم تحت فشاربوده که واسه اولین بار ترجیح داده شب نیاد خونه ولی خب اشتی نکن سرسنگین باش بزار بفهمه مقصره

برای باردیگرمادرشدن،منتظر میمانم  
عزیزم همسر من بمیره هم میاد خونه چون اعتقاد داره خونه خودمه چرا باید ازش قهر کنم و برم  ببین ه ...

همسر منم مثل دختر خونه ست همیشه تو اوقات فراغت تو خونه ست اهل هیچ چیزی نیست و حتی بنزینم می خواد بزنه بدون من نمی ره. نمی دونم چطوری راضی شد این نامردی رو در حقم بکنه

دوستان اخه چرا پیشنهاد قهرمیدین؟ واقعا ارزششو داره؟ میدونم اقامقصره ولی بخدا این زندگی دوروزه ارزش ...

شایدم حق با شماست...من پیشنهاد قهر ندادم؛ گفتم به حرف بقیه که شوهرت میره با کس دیگه گوش نده؛ زندگی که با 2 روز قهر از هم بپاشه، همون بهتر

سلاااام دوست عزیییزم💖💜💙💚💛❤👄😍 امضاتو میبینم دلم می گیره😔 یروز رفتم حرم ولی باورکن انققد شلو ...

عزیزدلم ی چی میگم شاید باورت نمیشه،انقدر بهم لطف کردین عرکی امضامو دید دعام کرد،حتی دیگه برا امضام ناراحت شدن بعضی کاربرا ک میخاستن با پول خودشون مارو بفرستن مشهد،اما اگرخدا بخاد وقبول کنه فردا صبح پرواز داریم واسه مشهد،قربووووون امام رضا برم ک طلبیدم،بابت دعای خیرتم ممنون خاهرم واقعا تو وبقیه ب من لطف بزرگی کردین دعام کردین،ایشالا هرچییییییزی ک ازخدا میخوایید بهتون بده،❤💕😍🌹

من چاییم ک سرد میشه رو دور میریزم🍀حالا فک هرچقد سردترباشی جذاب تری..هه💎پناه💎