2777
2789
عنوان

چاقو برداشتم میخواستم مادرمو بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1768 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مسائل تو همه خونه ها هست دیگه بیست به بعد هر فردی خودش باید بره سرکار قبول دارم البته خودم فعلا ...

بله منم از هجده سالگی تمام خرجم به پای خودم بود گاهی به خونه کمک میکردم 

بله چطور نیش کلامی مشگلی نیست این مشکلهاینم داره کار اینو میکنه

واقعا نیش و کنایه رو به برخورد فیزیکی یکی میدونی؟؟؟ 

کاربرای نی نی سایت چی میزنن نمی دونم 

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐

شما اول درمانتو کامل کن هم واسه خودت خطر داره هم بقیه

چرا من الان برای شما چیکار کردم ک خطر دارم

Казань🇷🇺  مسیحی ام✝️به عقاید هم احترام بزار هفتادی🪬  خرداد♊️ INFP پرسفون پاسخ سوال احتمالی: بله چشمام ابی هست و لنز نیست🩵
همیشه میگه فقط این بار نیست همش درحال خای مالی کردنه منه اینو شوهرش

به دل نگیر....هر چی گفت گوش کن ....جوابم نده....دیگه خودشون خسته میشن و دست میکشن ......هر چی باشه پدر و مادرن

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
بله چطور نیش کلامی مشگلی نیست این مشکلهاینم داره کار اینو میکنه

هروقت ازدواج کردی مادر شدی میفهمی زندگی دقیقا چیه

منم بچه بودم درک نمیکردم

نیش کلامیم نه درست نیست الان مامانش تاپیک نزده بگم وا این چ حرفیه

ن در هیچ مرحله ای چاقو رو درست نمیدونم .

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

واقعا نیش و کنایه رو به برخورد فیزیکی یکی میدونی؟؟؟ کاربرای نی نی سایت چی میزنن نمی دونم

اولی دردش بدتره

کاش منو با چاقو بزنن

Казань🇷🇺  مسیحی ام✝️به عقاید هم احترام بزار هفتادی🪬  خرداد♊️ INFP پرسفون پاسخ سوال احتمالی: بله چشمام ابی هست و لنز نیست🩵
واقعا نیش و کنایه رو به برخورد فیزیکی یکی میدونی؟؟؟ کاربرای نی نی سایت چی میزنن نمی دونم

این کاربر خودش تو غذای خواهرش مرگ موش ریخته با کی داری بحث میکنی🤦

مهربون باشیم☺️
اونا احترام نذاشتن رومنو وا کردن منم بهشون بی احترامی میکنم

همین طور ادمه بده حتما مدال میگیری 

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐

اصلا اینکه مامانشه بکنار کلا کارش ایراد داره کیریم مامانت نه یه غریبه انقدر نباید خشمت زیاد باشه که چاقو برداری مشکل چاقو برداشتنه نه شخص مقابل حالا یا مامانت یا کسی دیکه باشه...

داری بهش بال و پر میدی دفع بعد بزنه بکشه هااا حواست هست

کاش بزنه بکشه

یسری از پدرمادرا رو مخن بجای چاقو کشی ی نفس عمیق بکش ی لحظه اعصبانیت بعدش پشیمونیه دیدی داره غر میزنه برو تو اتاق با هنذفری اهنگ گوش بده سرتو گرم چیزای دیگه کن اهمیت نده کاریش نمیشه کرد الکی خودتو حرص نده  

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد