2777
2789
عنوان

چاقو برداشتم میخواستم مادرمو بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1767 بازدید | 75 پست

تربیت زیر صفر 

تویی که احترام به پدر مادرو بلد نیستی حتی لیاقت همون نون خیار پنیرم نداری 

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

؟میخوام فهشت بدم ولی میترسم تعلیق بشمتو اینو نمیشناسی چطور این حرفو میزنی یعنی تایید میکنی مفت خوره ...

اینکه چاقو بکشه درسته؟؟؟

من خودم کلا با مامان باباشم مشکل داشتم و همیشه قهر و دعوا اما چاقو کشی زیادیه 

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

کاش قبح یه سری چیزا نشکنه

آروم باش این تصویر قشنگی نیست که ازخودت به جا می ذاری حیف تو نیست؟ کنترل اعصابت رو توی دست بگیر زیبایی که فقط ظاهر نیست عزیزم گاهی رفتار ها باعث می شن زیباتر یا زشت تر دیده بشیم

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"
خب برین سرکار منم پدرم همش مفت خور صدام میکرد دوران عقدم (چون شوهرم مخالف بود نمیتونستم برم سرکار )ا ...

این مسائل تو همه خونه ها هست دیگه بیست به بعد هر فردی خودش باید بره سرکار قبول دارم البته خودم فعلا بیکارم ولی دنبال کارم 

حالا مادرت یه حرفیه زده ...دیگه در این حد که چاقو‌ بکشی براش.....یکم به خودت مسلط باش دختر.....

همیشه میگه فقط این بار نیست همش درحال خای مالی کردنه منه اینو شوهرش

من مامانم بدترین کارارو باهام کرده همچین حرکتی تو ذهنمم نیومده.😐

چرا خل میشی اسی بگو موظفی خرج بدی میخواستی نزایی

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

اینکه چاقو بکشه درسته؟؟؟من خودم کلا با مامان باباشم مشکل داشتم و همیشه قهر و دعوا اما چاقو کشی زیادی ...

بله 

چطور نیش کلامی مشگلی نیست این مشکله

اینم داره کار اینو میکنه

Казань🇷🇺  مسیحی ام✝️به عقاید هم احترام بزار هفتادی🪬  خرداد♊️ INFP پرسفون پاسخ سوال احتمالی: بله چشمام ابی هست و لنز نیست🩵

بابا چتونه اخه 

تا بوده مادر غر میزده دیگه 

من یادم میرفت لباسمو از بند بردارم مادرم از طفولیتم شروع میکرد تاااا بعد ازدواجمو پیش بینی میکرد که دو روزه نرفته بر میگردی و فلان و بهمان 

منم همونجور که ادامسمو میجویدم نقاشی میکشیدم حتی کلمه ای جوابم نمیدادم انگار نه انگار دو ساعت بعدشم غر میزد چرا به حرفام اهمیت نمیدی😐😂

چرا بچه ها اینجوری شدن ول کن بذار غر بزنه 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

چقد ....🫥مادرته ها  از روی دلسوزی عصبی شده به دل نگیر 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

عزیزم مادرت صد درصد از ی حرکتت ناراحت بوده و از روی حرص این حرف و زده و مطمئن باش حرف دلشو نزده بهت. شما هم یکم رعایت مادرتو بکن.دفعه بعدم اگه اینجوری باهات حرف زد ملایم برخورد کن شاید اونم آروم بشه.