2777
2789
عنوان

یا ابوالفضل امروز بازار بودم چقدر خوشگل زیاد شده واااای😬

| مشاهده متن کامل بحث + 2329 بازدید | 99 پست
تیپ معقول شما هم از نظر عده ای اخر فساده. حد و مرزارو کی تعیین میکنه؟ شما؟

ن تیپ معقول یعنی هیچ کجای بدنم معلوم نیست

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

ن تیپ معقول یعنی هیچ کجای بدنم معلوم نیست

شال که سرت نیست. همین رو گفتم.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر این جمله که دوست داری بری خارج از کشور منو یاد یکی انداخت دوست نداری جمع کن برو....نه عزیزم این ...

خودمم یادش افتادم 😂😂 ن بخدا من اونجوری نیستم فقط از این همه بیرون ریختن خانوما خیلی ناراحت میشم 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

اتفاقا همین الانم تازه برگشتم خونه بازم خبری از این چیزی ک میگین نبودهخط سینه و خط باسن و فلان ندیدی ...

مانتو جلو باز میپوشن با یه نیم تنه نزدیک به شلوار

تو حالت عادی دیده نمیشه یکم خم بشن دیده میشه خط سینه 

خط باسنم؛ همه که مانتو نمیپوشن من دیدم با پیرهن خییلی کوتاه میان بیرون  ... تو پاییز زمستونم بافتنی کوتاه خیلی دیدم میپوشن

شال که سرت نیست. همین رو گفتم.

اره درست میگی کار منم درست نیست ولی من واسه جلب توجه اینکارو نمیکنم اما ۵۰ درصد خانومایی ک این چنین تیپای افتضاحی میزنن واقعا منظور دارن 

اره درست میگی کار منم درست نیست ولی من واسه جلب توجه اینکارو نمیکنم اما ۵۰ درصد خانومایی ک این چنین ...

نمیدونم. من ندیدم واقعا. اکثرا تو چرخه ی رقابت با هم جنسان بیشتر

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
مانتو جلو باز میپوشن با یه نیم تنه نزدیک به شلوارتو حالت عادی دیده نمیشه یکم خم بشن دیده میشه خط سین ...

منم بافتنی کوتاه میپوشم ولی خب مشخص نمیشه مانتوجلوباز میپوشم مشخص نمیشه

She is working on a bio…

نمیدونم. من ندیدم واقعا. اکثرا تو چرخه ی رقابت با هم جنسان بیشتر

همون شاید ندیدی گلم وگرنه ما که مرکز شهر نیستیم خیلی میبینیم افتضاحن 

اره درست میگی کار منم درست نیست ولی من واسه جلب توجه اینکارو نمیکنم اما ۵۰ درصد خانومایی ک این چنین ...

میبینی ؟ ما از جنس هم هستیم هیچ کدوم قصد جلب توجه نداریم صرفا با این پوشش راحتیم ما هم مثل خودتیم ...

She is working on a bio…

میبینی ؟ ما از جنس هم هستیم هیچ کدوم قصد جلب توجه نداریم صرفا با این پوشش راحتیم ما هم مثل خودتیم .. ...

میدونم حرفم شاید مسخره بیاد چون هرکسی یه پوششی داره و ب اون میگه راحت اما مثلا از نظر من راحتی در عین حال شیک بودن ریختن بیرون نیست این تیپ چطوره؟ 

این کجا و مثلا اونیکه نیم تنه میپوشه و خط سینه و باسن‌ پروتزیشو‌ میریزه بیرون کجا؟

منم تهرانم  اصلا تیپای نامعقول و اتاق خوابی نمیبینم ، بدن نما و اینا اصلا اصلا ندیدم

ولی تیپا اکثرا بسیار مرتبه 

حتی عمل و تزریقای وحشتناک هم بسیار کمه و مربوط به قشر خاصیه انگار

من که کیف میکنم

مامان دوتا گل پسر

منم تهرانم اصلا تیپای نامعقول و اتاق خوابی نمیبینم ، بدن نما و اینا اصلا اصلا ندیدمولی تیپا اکثرا ب ...

من دیروز بازار بزرگ بودم خانمه از پله های مترو میرفت بالا از این بلوز شلوارای سفید این جنس جدیدا نمی دونم اسمش چیه پوشیده بود. شلواره نازک بود شورتش از فاصله وو متری کاملا مشخص بود. حالا نمی دونم خودش می دونست شلوارش بدن نماست یا نه ولی خب واقعا بلوز و شلوار باسن کلا بیرونه مخصوصا باسنای بزرگ خیلی تو چشه