2777
2789
عنوان

یا ابوالفضل امروز بازار بودم چقدر خوشگل زیاد شده واااای😬

| مشاهده متن کامل بحث + 2329 بازدید | 99 پست
دقیقااا...مردای خیانتکارشونو میذارن رو چشمااشون بعد میندازن گردن بقیه خانما مشکلاتشونو

چقد عجیبی

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

دقیقااا...مردای خیانتکارشونو میذارن رو چشمااشون بعد میندازن گردن بقیه خانما مشکلاتشونو

میشه واقعا؟ بیای حرص بخوری که چرا خانم ها واسه خودشون ارزش قایل هستن چرا ازادی دارن چرا به خودشون اهمیت میدن و هزار تا وصله ناجور بهشون بچسبونی و دلیلشم اینه البته که تمام زندگیشون رو تو همسرشون خلاصه کردن و بدون اون هیچی ندارن

{با لپتاپ هستم واسه کلمه قایل همزه رو نتونستم پیدا کنم}

She is working on a bio…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی جالبه واقعا من خودمم تهران بودم تازه اومدیم اینجا اما خواهر ک تهران هست روزی ۱۰۰ تا اینجوری میب ...

اتفاقا همین الانم تازه برگشتم خونه بازم خبری از این چیزی ک میگین نبوده

خط سینه و خط باسن و فلان ندیدیم ما😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

لول اینجا دستت اومده و ......؟؟؟؟🙄ما فکر کنم لول یکیم شما لول هزاربرای ما عجیبه برا شما عادیگفتم که ...

عزیزم به شما بودم؟ من اصلا کاربری شما رو ندیدم و به شما نبودم نمیدونم چرا به خودتون گرفتید 

نه من تا حالا با شلوارک بالای زانو کسی رو ندیدم واقعیتش بقیه هم از نظر من معقول بودند 

البته تعریفمون از معقول متفاوته فکر کنم 

She is working on a bio…

میشه واقعا؟ بیای حرص بخوری که چرا خانم ها واسه خودشون ارزش قایل هستن چرا ازادی دارن چرا به خودشون اه ...

بله ب همین راحتی میشه🤦‍♀️

حرفتونم بزارین زمین سریع برمیدارن میذارن رو پیشونیشون😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

دقیقا کوتاه میپوشن.

ولی بدن نما ندیدم اصلا...

نی نی سایته دیگههه اغراق دوست دارن😅🤦‍♀️

شلوارک بالای زانو 

میشه واقعا؟ بیای حرص بخوری که چرا خانم ها واسه خودشون ارزش قایل هستن چرا ازادی دارن چرا به خودشون اه ...

تو ایران ازادی برعکسه خانوما فقط میریزن بیرون ک همه نگاهشون کنن اما تو خارج از کشور مثلا خانوم با هرچیزی ک راحته میره بیرون فقط برای راحتی خودش حالا ایران میخوان یه بازار برن کلی میکاپ و شینیون و مانتوی کوتاه و مثلا تو سرما نیم تنه و ‌‌.... خب معلومه از قصدی اینکارو میکنه... کلمه ازادی رو اشتباه متوجه شدن بعدشم کشور ما اسلامیه مگه میشه اینجور تیپا رو بزنی و بگی دوس دارم ازاد باشم ؟ دوس داری میتونی بری خارج از کشور 

فک نکنی من الان چادری چیزی هستما اصلاا من خودم اصلا واسه راحتیم شال سر نمیکنم ولی تیپم معقوله واقعا بعضی از خانوما رو درک نمیکنم 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

اتفاقا همین الانم تازه برگشتم خونه بازم خبری از این چیزی ک میگین نبودهخط سینه و خط باسن و فلان ندیدی ...

یبار رفتم بیرون یواشکی عکس میندازم نشون میدم ببینی😂😂😂😂

یبار رفتم بیرون یواشکی عکس میندازم نشون میدم ببینی😂😂😂😂

😅🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

تو ایران ازادی برعکسه خانوما فقط میریزن بیرون ک همه نگاهشون کنن اما تو خارج از کشور مثلا خانوم با هر ...

تیپ معقول شما هم از نظر عده ای اخر فساده. حد و مرزارو کی تعیین میکنه؟ شما؟ 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
تو ایران ازادی برعکسه خانوما فقط میریزن بیرون ک همه نگاهشون کنن اما تو خارج از کشور مثلا خانوم با هر ...

چقدر این جمله که دوست داری بری خارج از کشور منو یاد یکی انداخت دوست نداری جمع کن برو....نه عزیزم اینجا زادگاه منه من اینجا به دنیا اومدم

نه مشکل از مردمه چه بسا اون خانم برای ازادی خودش این پوشش رو داره ولی افراد بی جنبه با ذهن خراب این برداشت رو دارن

She is working on a bio…

دقیقا کوتاه میپوشن.ولی بدن نما ندیدم اصلا...نی نی سایته دیگههه اغراق دوست دارن😅🤦‍♀️شلوارک بالای زا ...

من شریعتی لیزر میرفتم بارها دخترایی دیدم شلوارای پاره پوشیده بودن بخدا قسم اغراق نمیکنم کاملا رون پاشون بیرون بود !