2777
2789
عنوان

یا ابوالفضل امروز بازار بودم چقدر خوشگل زیاد شده واااای😬

| مشاهده متن کامل بحث + 2329 بازدید | 99 پست
چرا ما ندیدیم این بعضیارواغراقم زیاد میکنید؟🤦‍♀️

نه حق میگن ایشون.من بارها بیرون دیدم با ساپورت تنگ نازک میان بیرون و برجستگی بیکینی و با سن قشنگ مشخصه بارها دیدم نیمتنه میپوشن با سایز سینه بزرگ جلو مانتو بازه‌ نصف سینه بیر ونه شکم کامل بیرونه .

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیروز بازار بزرگ بودم خانمه از پله های مترو میرفت بالا از این بلوز شلوارای سفید این جنس جدیدا نمی ...

حالا اون بنده خدام تو گرمای ۴۰ به بالا یچیز خنک پوشیده 

مسلما کسی که مشکل اخلاقی داره مترو رو تو گرما بالا پایین نمیکنه

نمیدونسته بدن نماست 

بعدم باسن بزرگ دیگ دست کسی نیست انگار من به ی اقا گیر بدم چرا س .ک‌‌ی‌س پک داری یا چرا قد و بالاست قشنگه 😀😀

مامان دوتا گل پسر

حالا اون بنده خدام تو گرمای ۴۰ به بالا یچیز خنک پوشیده مسلما کسی که مشکل اخلاقی داره مترو رو تو گرما ...

من به نیت اون چی کار دارم. پوشش درستی نیست. یه خانم باید چک کنه لباسش بدن نما نباشه.

باسن بزرگ قشنگی برا من خانم نداره ولی برا یه آقا مخصوصا وقتی از پله بالا پایین میره شهوت آمیزه. یه ذرع بلندتر بپوشه تو‌گرما و سرماش تاثیری نداره

منم تهرانم منطقه خوبی هم هستم پاسداران ولی خوشگل زیاد نمیبینم البته انقد خودم ذهنم مشغوله و کار دارم ...

بخدا الکی جو میدن . به نظرم قدیما خوشگل تر بودن

ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔