2777
2789
عنوان

طریقه نخ کردن گوش سوراخ شده

2437 بازدید | 13 پست

سلام مامان ها. ی عریزم  کسی بلده. راهنمایی. کنه.سوراخ. نرمی. گوش. که. یکم معلومه. جاش. چه. طوری. با ید با سوزن. نخ. بشه. ممنونم. راهنمایی. کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نخ. چندلا. باشه. میخپام. سوراخش. انداره. بشه. گوشواره. راحت. بره. اذیت. نشه. الان جای. سپراخ. هست. ...

گلم نخ لاحاف دوزی کلفته یه لایه کافیه.اگرنازکه نخش دوتاکن ..بعدپمادتتراساکلین بزن بچرخونش نخ خدای نکرده عفونت نکنه

گلم نخ لاحاف دوزی کلفته یه لایه کافیه.اگرنازکه نخش دوتاکن ..بعدپمادتتراساکلین بزن بچرخونش نخ خدای نک ...

میگم ابجی. جون.بعدس. ازهمون جا که. روی. نرمی. گوش. هست. پشت. سوزن. بذازم. فشار بدم. خوذش. محل. سوراخ. قبلی. باز میشه. از پشت. گوش. کاملا. کرفته. 

میگم ابجی. جون.بعدس. ازهمون جا که. روی. نرمی. گوش. هست. پشت. سوزن. بذازم. فشار بدم. خوذش. محل. سوراخ ...

با کشیدن. لاله. گوش. بیشتر معلومه. بعدش. نخ. لحاف دوزی. یه. لایه رد. کردم از سوزن. خوب. خودش. دولا. میشه. باز هم 

میگم ابجی. جون.بعدس. ازهمون جا که. روی. نرمی. گوش. هست. پشت. سوزن. بذازم. فشار بدم. خوذش. محل. سوراخ ...

مگه گوشش سوراخ نیست ازهمان جاکه سوراخه ببر تایه تیکه ای که بسته اس بازبشه چون اگرسوزن از جایی که بسته است واردنکید اذیت بشه

چرانمی بری مطب ؟؟

با کشیدن. لاله. گوش. بیشتر معلومه. بعدش. نخ. لحاف دوزی. یه. لایه رد. کردم از سوزن. خوب. خودش. دولا. ...

حرفتون درسته ..عمه ی خدابیامرزم با نخ وسوزن گوش بچه هاروسوراخ می کرد..یه لایه نخ می برد ته شوگره نمیزد.دیگه شگردشونمیدونم