2777
2789
عنوان

مامان و بابام میگن تو دختر هیزی هستی 😔چیز بد بد نگاه میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 37 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا ی حرفی زدن مامان منم دهن لقه اگه چیز بدی بهش بگم میرع سریع ب بابام میگه ... چیزی بهشون نگو اونا ...

باشه دیگه چیزی بهش نمیگم.. 

کاربری دو نفر  زمستون برفی و گرد آفرید شاهنامه قدیمی❤️                    
اره میرفتم من فقط چون با مادرم احساس راحتی میکردم ازش خیلی سوال می‌پرسیدم تا جزئیات میرفتم 😔

خب ببخشید اسکلی فقط بزن گوگل هر چقدرم با مادرت صمیمی باشی و مادرت پایه باشه اینجور سوالا رو نباید پرسید

دیر آمده ای مرو شتآبآن     ای رفتن تو چو رفتن جآنٓ🌝💖مولآنآ
اره میرفتم من فقط چون با مادرم احساس راحتی میکردم ازش خیلی سوال می‌پرسیدم تا جزئیات میرفتم 😔

خب عزیزم همچین سوالی از مادرت پرسیدی از ازدواج و...معلومه اذیت شده 

هر فکریم میاد تو ذهنشون 

اشکال نداره ی مدت محل نده خوب میشن 

مادرشه عزیزم خواهر منم از مادرم چنین سوالی پرسید کنجکاو الان

چه ربطی داره؟

یه چیزایی حریم شخصی رو میطلبه

ایشونم دیگه بچه نیست بره حس جنسی مادرش یا اوایل ازدواجشو بپرسه! ادم باید تو حرف زدنشم حد و مرز داشته باشه 

ایشون روابط جنسی رو فهمیده اوکی قبول ... میتونس به مادرش بگه چنین چیزی درسته یا نه؟ همین 

نه اینکه انقدر وارد حاشیه بشه اونم از پدر مادری که انقدر افکارشون بسته ست پس حق دارن واکنش بد نشون بدن

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
خب حالا با خیلی چیزا کار ندارمولی کارت بچگانه بوده! توقع داری مادرت بیاد از حس جنسیش برات توضیح بده؟ ...

من مادرمه جز مادرم کسی رو ندارم اخه..پیش کی بگم بپرسم... 

تو محیط دوستان هم بنطرم خوب نیست... 

بچه ناپاکی ام؟ میگن فیلم بد بد نگاه میکنی این فیلم ها بده؟

نه عزیزم اصلاااا همچین حسی نداشته باش... پدر و مادرت متاسفانه برخورد درست با یه نوجوون و کسی که داره کم کم برای دوران بزرگسالی آماده میشه رو نمیدونن... اگه امکانشو داری میتونی ببریشون پیش مشاور حتما کمک میکنه بهتون...

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

اون میخواد کمکت کنه اما بلد نیست شاید پدرت بیمار باشه مدرسه تون مشاور داره؟اگر میبینی ادم درستی هست ...

باشه عزیزم ممنون که درک کردی ❤️🌼

چه ربطی داره؟یه چیزایی حریم شخصی رو میطلبهایشونم دیگه بچه نیست بره حس جنسی مادرش یا اوایل ازدواجشو ب ...

بنظرم خانوادگی باید برن مشاوره 

خانواده سون بلاخره باید یاد بگیرن با نوجوان بر خورد کننن

دانشجو❤️👩‍⚕️
نه بابا اصلا به حرفشون توجه نکن عزیزم فقط به درست توجه کن و افکار مثبت

ممنون عزیزم که درک کردی و کم‌کم کردی😘❤️🌼🙏

از نصیحت خوبتون هم ممنونم بازم شما🌹🌹🙏

چشم ممنونم 

دیگه با مامان و بابام حرف نمیزنم اینطور بهتره فکر کنم

نه عزیزم اصلاااا همچین حسی نداشته باش... پدر و مادرت متاسفانه برخورد درست با یه نوجوون و کسی که داره ...

ممنون عزیزم ❤️ 

خیلی لطف کردین 🙏🌹