2777
2789
عنوان

مامان و بابام میگن تو دختر هیزی هستی 😔چیز بد بد نگاه میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 37 پست
من مادرمه جز مادرم کسی رو ندارم اخه..پیش کی بگم بپرسم... تو محیط دوستان هم بنطرم خوب نیست...

چرا باید بپرسی؟

شما الان تو سنی نیستی که بخوای راجب جزئیات همه چیز بدونی چه دلیلی داره بپرسی؟ به وقتش کم کم همه چیو میفهمی

والا زمان ما نه اینترنت بود نه گوشی ای که انقدر امکانات داشته باشه ... الان دیگه همه چیز رو میشه سرچ کرد با یه سرچ فهمید

ادم کنجکاوه بدونه درست!

زمان من تو دبیرستان بچه ها فیلم.س.وپر دست به دست میکردن ولی من اون زمان خودمو درگیر این چیزا نمیکردم و فکرم پی چیزای دیگه بود 

خودت فکر کن میفهمی کارت درست نبوده بری از مادرت جزئیات بپرسی... نهایت میتونسی سر بسته بگی مثلا رابطه جنسی درسته؟ چنین چیزی هس؟ همین

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
بنظرم خانوادگی باید برن مشاوره خانواده سون بلاخره باید یاد بگیرن با نوجوان بر خورد کننن

متاسفانه نمیان به عقیده خودشون سالمن و من ی دیوانه هستم

چون از فامیل خوشم نمیاد و تنهایی رو دوست دارم و 

همیشه واسه خودم میخندم و دست به کارای احمقانه می‌زنم و آزمایش های زیادی میکنم. 

من ی بار رفتم مشاوره مدرسه و مشاور مدرسه ام گفت تو بچه قوی هستی و خیلی باهام خوش اخلاق شد 

و من از احساس ترحم بدم میاد متاسفانه ❤️🙏

کاربری دو نفر  زمستون برفی و گرد آفرید شاهنامه قدیمی❤️                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باید بپرسی؟شما الان تو سنی نیستی که بخوای راجب جزئیات همه چیز بدونی چه دلیلی داره بپرسی؟ به وقتش ...

اره صحبت شما درسته 🙏

جدا از این بگذریم من قبل از این موارد که اصلا سوال بپرسم

پدرم بهم تهمت میزد حتی وقتی کلاس ششم بودم... 

اونارو چی؟ 

مثل آدم نمیومدن بگن رمز گوشیت چنده 

میگفتن تو رمز گوشیتو نمیدی! 

خوب نمی‌گفت بده! 

میگفتن نمیدی! 

تو چی میفهمی از من اخه... 😔🌼❤️

متاسفانه نمیان به عقیده خودشون سالمن و من ی دیوانه هستمچون از فامیل خوشم نمیاد و تنهایی رو دوست دارم ...

می دونی چرا اینجوری هستی متوجه هم 

خواهر من هم مثل تو بود البته مامان بابام خیلی اوپن هستن ولی خواهرم بیرون نمی‌رفتم زیاد عاشق درس بود مدال می‌گرفت مثل خودت کلا تنها چیزی که تو زندگیش کمکش کرد این بود که با کارای خودش حال میکرد و به حرف بقیه کاری نداشت و با درسش خودش کشید بالا جوری که کلاس نهمش مامانم میگفت دخترم معدلش 20هست.....بیشتر حمایتش کردن ....

و تنها چیزی نابودش کرد این بود که افکار بقیه حرف های بقیه خانواده تو ذهنش مرور می کرد باعث میشد از موفقیت و لذت ها زندگیش دور بمونه 

فقط عزیزم می دونم هیجان داری ولی الان خیلی فیلم و حرف های بچه ها توجه نکن چون ذهنت درگیر میشه ۱۹سالت که شد همه اینها برات دیگه مناسب اون زمان می تونی فکر کنی نگاه کنی و...هیچ اسیبی هم نمبینی چون بزرگ شدی تو اون سن در همین حد الان که میدونی خوبه

دانشجو❤️👩‍⚕️
می دونی چرا اینجوری هستی متوجه هم خواهر من هم مثل تو بود البته مامان بابام خیلی اوپن هستن ولی خواهرم ...

اره واقعا درسته 🙏🌹

ممنونم 🙏 🙏 🌹 پس بهتره کلا نسبت به این موضوع بی توجه شم و هرموقع اومد سراغم خودمو با یه چیزی سرگرم کنم تا کم کم از ذهنم خارج شه... 

ممنون عزیزم ❤️ ❤️ ❤️ 

اره صحبت شما درسته 🙏جدا از این بگذریم من قبل از این موارد که اصلا سوال بپرسمپدرم بهم تهمت میزد حتی ...

من بالا هم گفتم پدر مادر شما فکرشون بسته ست 

اونا تو محیطی بزرگ شدن که کسی رفتار درستی باهاشون نداشته که بخوان یاد بگیرن 

بعدشم برا همه ازین موارد پیش اومده

خود منم نوجوان بودم با مادرم کلی بحث سر همین مسائل داشتم ولی الان باهم خیلی راحتیم 

بچه ها که بزرگتر میشن پدر مادرم خیال شون راحت میشه اونا اینکارو میکنن چون نگرانن 

شمام یه روزی مادر میشی قطعا بچت از همه رفتارای شما راضی نخواهد بود... همه ما همینیم

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم