2777
2789

پدرمو دراورده تنهاس پیش ما زندگی میکنه تو همچی دخالت میکنه یه استکان از زمین برداره دوساعت منو نفرین میکنه و غر میزنه زبونش خییییلی تلخه هرچی میخرم فرداش میگ منم میخام حسوده خیلی حسود تنبل هیچکاری هم نمیکنه پیش خودم ب فامیلمون‌میگه من نمیتونم دختر مردمو پرور کنم والا بمن‌چ غذا بذارم

هرجا برم میگه مگ بی صاحبی شوهرمم یاد میده ک زن نباید تنها بره بیرون عیبه

خیلی غمگینم دخالتاش زیاده اخلاقشم ک گند😔😔😭😭

اینقد کشیدمممممممممم از دستش هوار میزنم خداااا چرا پناهی ندارم

پیشم میشینه میگه هرکی مانتو کوتاه میپوشه بی حیا و بی ابروئه به زنده مردش همه فوش میدن

شوهرمم یاد میده

همشم کارش تیکه انداختنه خسته شدم خدا

خاک‌بر  سر شوهرت

بای

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شش ماه باهاش تو یه خونه زندگی کردم به اندازه شش سال گذشت بهم و هرگز کارایی که باهام کرد و رفتارا و حرفاش از ذهنم پاک نمیشه بخصوص چون باردار بودم و خیلی ظلم کرد بهم هرگز نمیبخشمش..با تمام وجود درکت میکنم اسی... فقط خدا جواب بده🙏🙏🙏😢😢😢😢💔💔💔💔

شش ماه باهاش تو یه خونه زندگی کردم به اندازه شش سال گذشت بهم و هرگز کارایی که باهام کرد و رفتارا و ح ...

خدا کووووو جواب بده باید تا اخرش بکشم و تاابد قراره پیش ما زندگی کنه بریدم عزیزم چ شبایی ک شر انداخت زندگیم شوهرم میخاس چاقو بزنه منو 😔😔😔

بذا نفرین کرده برمیگرده ب خودش، ب حرف گربه سیاه ک بارون نمیباره. اگ میبینی خیلی اذیتت میکنه وقتی شوه ...

اونجو قهر میکنه نمیاد واسه شام شوهرمم منو میکشه😔😔😭

یسری چاقو کشید روم

از بس بیشرفه شوهرمم ازش میترسه کارش فقط ناله نفرینه خب چیکار کنه

گوربابای نفرینش

توجه‌ نکنید

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.