2777
2789
عنوان

دنیای عجایب

126 بازدید | 8 پست

من گاهی که حوصله م سر می‌رفت می اومدم نی نی سایت ولی اسم اینجا رو باید گذاشت دنیای عجایب نه نی نی سایت آدم یه چیزایی اینجا می خونه و میشنوه که مغزش سوت میکشه. مثلا یکی نوشته بود پسرم غیرقابل کنترل و بیش فعاله همه بچه ها رو میزنه بعد بچه دختر عموشو کتک زده بود این خانم هیچی نگفته بود به بچه ش.

دختر عموش گفته بود چرا بچم رو میزنی خانم ناراحت شده بود که چرا به بچم حرف زدی!!!!! من انقد حرص خوردم که و برام عجیب بود که این خانم انقدر پررو و پرتوقع تشریف داشت...

شما هم بگید چیا اینجا خوندین که خیلی عجیب بوده براتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون بچه بیش فعال نبوده بیتربیت بوده

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

طرف رفته بودبایه اقامتاهل چت میکردمیگفت چون همسنیم میادپیشم درددل میکنه حالاهرچی میگفتی کارت بدهست میگفت اینکارم خیانت نیست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خودشم لابد خوشش میاد شوهرش بره با یکی اینجوری درد دل کنه

مجردبود 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖