2777
2789

فکر کنیم …. من تا قبل از آشنایی با قوانین هم فکر میکردم ولی به چی؟! خودم هم زیاد نمیدونم. الان فهمیدم وقتی ما به چیزی یا موضوعی فکر میکنیم اون چیز

هم چندین برابر به ما فکر میکنه.

صبر کنیم …. چون عجله کردن برای رسیدن به اهدافمون ، یکی از بزرگترین موانع رسیدن به اونهاست.

هر روز یادآوری کنیم …. تکرار مداوم و هر روز اهداف و آموزه ها باعث میشه که ظرف ذهن ما حباب نداشته باشه.

به ضمیرناخودآگاهمون اعتماد کنیم …. چون ضمیر ناخودآگاه ما قوه ی استدلال و تعقل نداره ، برعکس ضمیر خودآگاه که همیشه دنبال دلیل و منطق هست.

احساس کنید …. تنها پل ارتباطی ما با کائنات احساسات ما هستن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت مهربون

عزیزم ببخشید من اینروزا دور مراسم یکی از نزدیکان هستم. مقدور نیست برام که الان خودم برات بازگو کنم. 

اما من خودم از سایت و مطالب استاد مهدی شریفی استفاده کردم و خیلی بهره بردم. 

شما هم سری به این سایت بزنید و این مطالب رو مطالعه کنید خوبیش اینه که به زبان خیلی ساده میگه و خودش تجریه کرده تو زندگیش. 

مطالب این لینک تکمیل کننده مطالب تاپیک هست. 

موفق باشید بانو. 

لینک نمیشه گذاشت تو پست بعدی برات همه شو کپی میکنم میزارم.