2777
2789

سلام خانوما من اومدم قهر خونه پدرم چ دعا چ ذکری بخونم همسرم بیاد دنبالم زود اشتی کنیم سر مسائل الکیم دعوامون شده دو روزه حتی پیامم نداره لطفا اگ دعایی یا ذکری بلدید بگید برام و اینگه چجوری بخونم چیکار کنم توضیح بدید 

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل قهرت چی بوده

بعدم شما ک طاقت نداری خب نرو قهر

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

برگرد خونه ات

نمیشه غرورم میشکنه خودش بهم گفت هری برو دیگ نمیخوامت دوست ندارم

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...
چرا باید یر مسائل الکی پاشی بری خونه بابات.اینطوری عادتش نده.من شده داشتیم تو مشکلات باهام دیووونه م ...

منم مث تو بودم ولی این دفعه خیلی ناراحتم کرد گفت هری برو دوستندارم